• Danish
  • English

Seneste nyheder

Nye medarbejdere i RoboCluster

09-03-2008
Med de mange nye innovationsprojekter som RoboCluster er involveret i, er der hårdt brug for ekstra hænder. Sekretariatet er derfor udvidet med to nye dygtige medarbejdere. Trine Nøhr Demkjær og Jørgen Jakob Friis blevet ansat som koordinatorer for kommende projekter og events.

Med to nye medarbejdere er RoboCluster godt rustet til at tage sig af de mange kommende projekter og aktiviteter. Pr. 1. august 2008 er Trine Nøhr Demkjær og Jørgen Jakob Friis blevet ansat som koordinatorer for kommende projekter og events.

Trine Nøhr Demkjær er uddannet cand.scient.pol fra Syddansk Universitet. Hun kommer fra en konsulentstilling i Odense Kommune, hvor hun de sidste tre år har haft opgaver i centraladministrationen for social- og arbejdsmarkedsforvaltningen samt børne- og ungeforvaltningen.

I RoboCluster bliver Trine tilknyttet som koordinator for flere af RoboClusters projekter, hvor hun blandt andet vil arbejde med projektansøgninger og fundraising.

Jørgen Jakob Friis er uddannet datamatiker og cand.mag i Informationsvidenskab. Jørgen Jakob har solid erfaring med systemudvikling, programmering og interaktionsdesign, og har senest været ansat som afdelingsleder hos Innovation Lab, hvor han stod for at vedligeholde udstillinger samt projektere og afholde events.

I RoboCluster bliver Jørgen Jakob tilknyttet RobotFestival, hvor han som eventkoordinator bliver ansvarlig for planlægning og afvikling af små og store events.Oprettet: 03.09.2008

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere