• Danish
  • English

Seneste nyheder

RoboCluster på AUTOMATICA 2008

30-05-2008
RoboCluster deltager på verdens største fagmesse AUTOMATICA i München, Tyskland i starten af juni. I samarbejde med Syddansk Universitet og Teknologisk Institut viser RoboCluster den nyeste forskning inden for avanceret gribehåndtering med robotter. Den fremviste demonstrationscelle bygger på forskningsarbejdet med Schunks tre-fingerede robothånd i projekterne MoveBots og Handyman og udstilles på Schunks stand.

RoboCluster præsenterer sammen med Syddansk Universitet og Teknologisk Institut den nyeste forskning inden for avanceret gribehåndtering med robotter, når dette års AUTOMATICA-messe løber af stablen 10. – 13. juni.

- Schunk inviterede os til at komme og vise, hvor langt vi er nået med styring og kontrol af deres tre-fingerede robothånd. Så vi har opbygget en lille demonstrationscelle, hvor man kan interagere med robotsystemet. Med cellen vil vi vise, hvordan man let kan få robotten til at give, sætte og hente både kendte og ukendte objekter, fortæller Niels Jul Jacobsen fra RoboCluster.

Robotcellen er lavet i samarbejde med Schunk, og de viste resultater bygger på det forskningsarbejde, der er gjort er gjort på Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet, Syddansk Universitet i forbindelse med projekterne MoveBots og Handyman.

Robotcellen er placeret på specialafsnittet om Service Robotics i hal B3 i New Munich Trade Fair Center i München, Tyskland i perioden 10. – 13. juni 2008.

Det er tredje gang AUTOMATICA 2008 afholdes. Med et udstillingsareal på over 30.000 kvadratmeter og godt 900 virksomheder fra ind- og udland er messen verdens største fagmesse. AUTOMATICA holdes midt i det største europæiske marked for robotter og automation og bringer udbydere og kunder fra hele verden sammen omkring nyheder og løsninger inden for robotter og automation.

Yderligere information

Niels Jul Jacobsen
Projektchef - MoveBots og Handyman
Tlf. 6550 4366
njj@robocluster.dk

Oprettet: 30.05.2008

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere