• Danish
  • English

Seneste nyheder

Sword Fighter Robot på Forsøgscenter Friheden

04-01-2008
For andet år i træk deltager RoboCluster med en robot på Forsøgscenter Friheden – en række årlige temadage i Tivoli Friheden i Århus. I år stiller RoboCluster med Sword Fighter-robotten, hvor publikum med et Nintendo Wii joystik skal forsøge at få en robotarm til at skubbe så mange tøj-papegøjer som muligt ned fra deres pinde. Arrangementet finder sted 26. – 27. april.

Bliv professor for en dag. Forsøgscenter Friheden er en årlig række temadage i Tivoli Friheden i Århus, hvor publikum kan lave kemiforsøg og fysikforsøg og lege med robotter.

RoboCluster deltager for andet år i træk, denne gang med Sword Fighter Robotten. Med et Nintendo Wii joystick kan publikum styre en lille robot med et påsat et gummisværd, og forsøge at skubbe så mange tøj-papegøjer ned fra deres pinde som muligt.

Sword Fighter Robotten er til dagligt opstillet i Robotlaboratoriet på Syddansk Universitet. Armen er udviklet af to studerende til Odenses robotfestival Robots at Play i 2007. Det var egentlig mest for sjov, men der er potentiale i det lille joystick. Med det vil man i fremtiden kunne styre større robotter. Og joysticket er et eksempel på, hvordan robotter kan gøres mere brugervenlige at styre, så det ikke længere kræver stor teknisk viden.

Forsøgscenter Friheden finder sted i Tivoli Friheden, Skovbrynet 5, 8000 Århus C, 26. – 27. april 2008, fra kl. 12.00 til 18.00. Entreen er 45 kr. for børn over 4 år og 65 kr. for voksne (over 12 år).

Yderlige informationer på www.friheden.dk/underholdning/temadage/forsogscenterfriheden/

Oprettet: 01.04.2008

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere