• Danish
  • English

Seneste nyheder

Delegation på vej til Japan

22-09-2009
En delegation bestående af medlemmer fra MedicNet og repræsentanter fra RoboCluster tager i november 2009 til Japan. Delegationen besøger hospitaler, forskningsinstitutioner og udvalgte virksomheder med henblik på at udvide kontaktnettet og samarbejdet mellem det japanske og det danske robotmiljø inden for robot- og automatiseringsteknologi til sundhedssektoren.

En tur til Japan er det første medlemsarrangement i netværket MedicNet, der er RoboClusters netværk omkring udvikling, anvendelse og udbredelse af robot- og velfærdsteknologi til hospitalssektoren. Programmet er nu klar og giver medlemmerne mulighed for at se og opleve, hvordan internationale spillere i branchen udvikler og anvender robot- og automatiseringsteknologi til sundhedssektoren.

Målet med turen er at skabe tættere kontakt mellem medlemmerne i MedicNet, RoboCluster og det japanske robotmiljø. Turen arrangeres af RoboCluster og alle interesserede kan deltage.

Medlemmer af MedicNet har fortrinsret til turens begrænsede pladser. Kontakt Christian Klit Johansen, projektleder for MedicNet, på ckj@robocluster.dk for yderligere information om mulighederne for at deltage i turen til Japan. 

Program

Lørdag 21.11.09 Afgang fra København
 
Søndag 22.11.09 Ankomst i Osaka
 
Mandag 23.11.09 Besøg på Osaka University. Rundvisning ved japanske danskstuderende.
 
Tirsdag 24.11.09 Besøg hos Daiwa House, der bl.a. arbejder med udvikling af fremtidens huse med integreret teknologi. Læs mere om Daiwa House 
 
Onsdag 25.11.09 Besøg hos Medical Industry Development Project, der er en klynge på 11 større organisationer inden for hospitalsvæsen, forskning og forretningsudvikling.
 
Torsdag 26.11.09 Besøg på Gifu/Ogaki Robotics Advanced Medical Cluster, der er et japansk forsknings- og udviklingsinitiativ med fokus på at opdyrke et regionalt centrum for medicinske og sundhedsorienterede virksomheder. Besøg på Gifu University hospital. Efterfølgende afrejse til Tokyo.
 
Fredag 27.11.09 Besøg på IREX International Robot Exhibition 2009, der er en af verdens største robotteknologimesser. Læs mere om IREX
 
Lørdag 28.11.09 Valgfrit besøg på enten IREX International Robot Exhibition, Toyotas showroom eller museet Mariakan.
 
Søndag 29.11.09 Afgang fra Tokyo
 
Mandag 30.11.09 Ankomst i København

Pris

Medlemmer af MedicNet 30.000 kr. pr. person.
 
Ikke-medlemmer 35.000 kr. pr. person.

Prisen inkluderer flyrejse fra og til København, hotelophold, 3 hovedmåltider om dagen, togpas, tolk og entré ved udstillinger.

Tilmeldingsfrist

14. oktober 2009

Yderligere information

For yderligere information om MedicNet og mulighederne for at deltage i turen til Japan
Christian Klit Johansen
Projektleder i RoboCluster
T +45 2058 5069
ckj@robocluster.dk


Oprettet: 22.09.2009

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere