• Danish
  • English

Seneste nyheder

Konference: Velfærdteknologi.NU

26-02-2009
Hvornår kan en robot tage blodprøver på hospitalerne, og kan eksport af velfærdsteknologi blive det nye vindmølleeventyr for syddanske virksomheder? Disse og mange andre spørgsmål stiller konferencen Velfærdsteknologi.NU skarpt på.

Region Syddanmark, Odense Kommune, Syddansk Universitet og Servicestyrelsen inviterer til kick off-konference for den syddanske satsning på velfærdsteknologi og velfærdsservice.

Målet med konferencen er at afdække muligheder og barrierer inden for velfærdsteknologi og at finde frem til løsninger, der sætter skub i det velfærdsteknologiske lokomotiv inden for erhvervs-, social- og sundhedsområdet.

Konferencen bliver:
- et debatforum, hvor konferencens deltagere sammen belyser muligheder og udfordringer i et nyt velfærdsteknologisk kraftcenter.
- et mødested, hvor nye samarbejdsalliancer og partnerskaber opstår.
- et showroom med fremvisning af konkrete produkter og projekter inden for velfærdsteknologi.

Tid og sted

Konferencen finder sted mandag den 20. april 2009 kl. 09.39 – 16.00 på Bramstrup Gods ved Odense. Finansminister Lars Løkke Rasmussen afrunder dagen.

Tilmeld dig konferencen på www.velfaerdsteknologi.nu

Yderligere information

Dorte Dalkjær
Udviklingskonsulent i Region Syddanmark
dorte.dalkjaer@regionsyddanmark.dk

Oprettet: 26.02.2009

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere