• Danish
  • English

Seneste nyheder

Mød terrængående robotkøretøjer på første række

14-08-2009
En række ingeniørstuderende har i august droppet sommerferien for at kaste sig over et sommerkursus på Syddansk Universitet med fokus på design og udvikling af terrængående robotkøretøjer til landbruget. Sommerkurset afsluttes med en demonstration af de udviklede køretøjer på Det Tekniske Fakultet på Syddansk Universitet i Odense. Alle interesserede er velkomne til at møde op og få en demonstration af de studerendes og kursets resultater.

Efter en lille måned med hænder og tanker dybt begravet i udviklingen af terrængående robotkøretøjer til landbruget fremviser en række studerende fredag den 28. august 2009 resultaterne af deres arbejde fra sommerkurset; Design and development of field robotics for plant nursing. Projekterne demonstreres i en forsøgsmajsmark på Det Tekniske Fakultet, hvor robotkøretøjerne skal kunne navigere og løse opgaver mellem de høje majsplanter. Alle interesserede er velkomne.

Kurset, der er for ingeniørstuderende på minimum 5. semester, har gennem et fokus på visuelt og mekanisk design, konstruktion af implementerede computersystemer og elektroniske avancerede sensorer givet de studerende praktisk erfaring med udvikling af terrængående robotter.

Program

13.00 Velkomst
13.02 Velkomsttale, v. Lars Dyhr – institutleder på Mærsk McKinney Møller Instituttet ved  Syddansk Universitet.
13.15 Demonstration af projekter
14.15 Afsluttende kommentarer
14.20 De enkelte grupper præsenterer robotkøretøjer og posters
14.45 Afslutning

Tid og sted

Det Tekniske Fakultet, Syddansk Universitet, Niels Bohrs Allé 1, 5230 Odense M – kl. 13.00 – 14.45.

Yderligere information

Kjeld Jensen
Projektforsker ved robotlaboratoriet, Det Tekniske Fakultet, Syddansk Universitet i Odense
M +45 2778 1926
kjen@kbm.sdu.dk

Oprettet: 14.08.2009

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere