• Danish
  • English

Seneste nyheder

Nye medarbejdere hos RoboCluster

03-11-2009
RoboCluster har den 1. marts 2009 udvidet sekretariatet med to nye medarbejdere. Kirsten Klejs Breiting og Jørgen Carstensen er begge ansat som projektmedarbejdere.

Kirsten Klejs Breiting er uddannet sygeplejerske og senest cand.scient.san fra Syddansk Universitet i Odense. Kirsten kommer fra et job som forskningssygeplejerske ved Nefrologisk Forskningsenhed på Odense Universitetshospital.

Hos RoboCluster skal Kirsten blandt andet arbejde med ansøgninger til projekter med berøring med sundhedssektoren.

- Jeg ser jobbet hos RoboCluster som en spændende udfordring, hvor jeg kan bidrage med min sundhedsfaglige baggrund på en helt ny måde, end jeg ellers er vant til, fortæller Kirsten Klejs Breiting.

Jørgen Carstensen er uddannet folkeskolelærer og har efterfølgende taget en HD i organisation på Syddansk Universitet. Jørgen har senest læst enkeltfagskursus i ’Læring og IT’ på IT-Universitetet i København.

Jørgen har tidligere arbejdet som underviser på Tietgen Skolen i Odense, og driver i dag virksomheden ilearner.dk.

Hos RoboCluster skal Jørgen arbejde med web 2.0-løsninger samt undersøgelser og analyser af it-kompetencer og sociale netværk.

- RoboCluster er en arbejdsplads med mange spændende projekter, og jeg håber i mit arbejde at kunne bidrage til videreudvikling af arbejdet med netværk, fortæller Jørgen Carstensen.Oprettet: 11.03.2009

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere