• Danish
  • English

Seneste nyheder

Odense kåret som årets iværksætterby

26-06-2009
Odense blev ved en stor prisoverrækkelse den 17. juni på Odense Rådhus hædret med titlen Årets Iværksætterby 2009, skriver Udviklingsforum Odense på deres hjemmeside.

Kilde: Udviklingsforum Odense

Bag kåringen står Dansk Industri, ErhvervsBladet, Erhvervs- og Byggestyrelsen, DANA A-kasse og organisationen Dansk ErhvervsFremme.

Odense løb med titlen i skarp konkurrence med otte andre nominerede byer, og det var en glad og stolt borgmester Jan Boye, der på byens vegne modtog prisen.

Jeg ser prisen som et udtryk for, at den store iværksætterindsats, som vi under overskriften Den dynamiske by lægger for dagen, nu begynder at blive anerkendt - også uden for Odense, sagde borgmesteren i sin takketale.

Han understregede, at prisen ikke kun går til kommunen, men også til de mange uddannelsesinstitutioner, erhvervsorganisationer, netværk og ildsjæle, som tilsammen er med til at skabe et sundt iværksættermiljø i byen.

Det er Erhvervsservice Odense - understøttet af Udviklingsforum - der står bag de indsatser, der førte til kåringen.


Jan Boye understegede, at prisen ikke kun går til kommunen, men også til de mange uddannelsesinstitutioner, erhvervsorganisationer, netværk og ildsjæle.

Kilde: Udviklingsforum Odense

Oprettet: 26.06.2009

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere