• Danish
  • English

Seneste nyheder

RoboCluster SupplyNet vokser fortsat

25-08-2009
Før sommerferien kunne RoboCluster SupplyNet se tilbage på det første halvår af 2009 med en medlemstilgang på ikke mindre end otte nye virksomheder. Netværket er for alvor skudt i vejret i 2009, og interessen stiger stadig.

41 medlemmer kan indtil videre nyde godt af hinandens faglige kompetencer og erfaringer i leverandørnetværket RoboCluster SupplyNet. Fælles for dem alle er deres arbejde med integration af robot- og automationsteknologi i produktionsapparatet og et ønske om nye relationer, øget netværk og inspiration til robotteknologiske projekter.

- RoboCluster SupplyNet har i det sidste halve år oplevet en stigning i interessen blandt robot- og automationsvirksomheder for at blive del af netværket. Det har medført en rigtig flot medlemstilgang, der både styrker netværket og giver en bredere kompetencepalette med større vægt i markedet. Netværket er eksempelvis blevet udvidet på området for automatisk identificering med elektroniske sensorer (RFID), hvor Balluff er specialist, fortæller Bruno Hansen, der projektleder i RoboCluster SupplyNet.

De nye medlemmer dækker over en bred vifte af både erfarne industrivirksomheder og innovative højteknologiske debutanter. Listen for nye medlemmer i 2009 inkluderer indtil videre:

Balluff ApS

Balluff har været i automationsbranchen i mere end 40 år og er i dag en erfaren producent af elektroniske og elektromekaniske sensorer, roterende og lineære transducers og identifikationssystemer. Læs mere om Balluff.

C&H System A/S

C&H System har ligeledes over 40 års erfaring i bagagen og arbejder med at transportere og indpakke materialer ved brug af den nyeste robotteknologi, ubemandede trucks og stregkodeudstyr/RFID kontrol. Læs mere om C&H System.

Flextek A/S

Flextek forhandler en bred vifte af CNC-styrede værktøjsmaskiner samt udrustning af høj kvalitet. Virksomheden er del af den svenske OKUMA-forhandler Sigfrid Stenberg AB. Læs mere om Flextek.

FORCE Technology

FORCE Technology er et af Danmarks ni teknologiske serviceinstitutter (GTS-institutter). FORCE Technology fokuserer på produkt- og konceptudvikling, design, produktionsoptimering samt drift og vedligehold af industrielle anlæg inden for områder som optimering og automatisering af produktion og processer, maritim teknologi samt energi og miljø. Læs mere om FORCE Technology.

Grabow Systems A/S

Grabow Systems udvikler, producerer og markedsfører kundetilpassede maskinløsninger inden for specialmaskiner, pakkemaskiner, rullebaner og bånd, produkthåndtering og robotinstallationer af enhver art til danske såvel som internationale industrikunder. Læs mere om Grabow Systems.

Inropa A/S

Inropa udvikler og sælger brugervenlig software til programmering af industrielle robotter samt visionsystemer og 3D-skanningsudstyr. Læs mere om Inropa A/S.

KAS-TECH A/S

KAS-TECH specialiserer sig i effektive og kreative løsninger til maskinopbygning. Derudover er en af kerneområderne teknisk support til automationsopgaver. Læs mere om KAS-TECH.

KP-Industri A/S

KP-Industri har 15 års erfaring inden for opbygning af anlæg med specialmaskiner i såvel små som store virksomheder. I slutningen af halvfemserne integrerede virksomheden robotteknologiske løsninger i produktionen. Læs mere om KP-Industri.

MPN A/S

MPN har i mange år udviklet, produceret og solgt robotter til frugt- og grønsagsindustrien. Robotterne er fuldautomatiserede pakkemaskiner og pallelastere. Læs mere om MPN.

Universal Robots A/S

Universal Robots udvikler, producerer og sælger fleksible robotarme, der let og enkelt kan integreres i enhver industriel produktion. Robotarmene er skabt til at fjerne opslidende rutinearbejde og har en høj brugervenlighed. Læs mere om Universal Robots.

Valk Welding DK A/S

Valk Welding er leverandør af produkter og services inden for industriel robotautomation samt svejseteknikker. Læs mere om Valk Welding DK.

Yderligere information

Bruno Hansen
Projektleder for RoboCluster SupplyNet
T +45 2135 5995
bruno.hansen@robocluster.dk


Oprettet: 25.08.2009

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere