• Danish
  • English

Seneste nyheder

Vil du møde det japanske robotmiljø på hjemmebane?

10-08-2009
Rejs med RoboCluster til Japan, og mød det japanske robotmiljø på tætteste hold. Du får mulighed for at udvide dit netværk og skabe nye kontakter til japanske hospitaler, forskningsinstitutioner og virksomheder inden for robot- og automatiseringsteknologi til sundhedssektoren. Der er endnu få ledige pladser.

MedicNet, der er RoboClusters netværk omkring udvikling, anvendelse og udbredelse af robot- og automatiseringsteknologi hospitalssektoren, besøger i november 2009 Japan. Turen inkluderer en række besøg på japanske hospitaler, forskningsinstitutioner og virksomheder med speciale i robot- og automatiseringsteknologi til sundhedssektoren.

Læs mere om turens program

Stadig få ledige pladser

Turen til Japan er en unik mulighed for at knytte nye kontakter til spillere i branchen for robot- og automatiseringsteknologi til sundhedssektoren og få ny inspiration til fremtidige projekter på området. Turen starter i Osaka, afrejse fra København den 22. november 2009, og slutter i Tokyo den 29. november 2009, hvorfra turen atter går tilbage til København. Hjemkomst den 30. november 2009. Der er stadig få ledige pladser. Kontakt Christian Klit Johansen, projektleder i RoboCluster, og hør mere om turen og mulighederne for at deltage.

Pris

Medlemmer af MedicNet: 30.000 kr. per person.
Ikke-medlemmer af MedicNet: 35.000 kr. per person

Prisen inkluderer flyrejse fra og til København, hotelophold, forplejning, togpas, tolk og entré ved udstillinger.

Tilmeldingsfrist

21. oktober 2009

Yderligere information

For yderligere information om MedicNet og mulighederne for at deltage i turen til Japan
Christian Klit Johansen
Projektleder i RoboCluster
T +45 2058 5069
ckj@robocluster.dk


Oprettet: 08.10.2009

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere