• Danish
  • English

Seneste nyheder

Bliv velfærdsteknologiagent

31-08-2010
At forbedre trivsel og arbejdsmiljø og samtidig realisere økonomiske besparelse. Dette og meget andet kan realiseres ved hjælp af velfærdsteknologi. Men hvordan implementerer man velfærdsteknologien? Og hvilke velfærdsteknologiske tiltag er mulige i vores organisation?

Teknologisk Instituts Center for Robotteknologi har lanceret et kursus, hvor du får mulighed for at uddanne dig til VELFÆRDSTEKNOLOGI-AGENT. Og nu har du mulighed for at melde dig til de sidste ledige pladser ...

Som velfærdsteknologi-agent på din arbejdsplads vil du kunne vurdere eksisterende og fremtidige velfærdsteknologier og de enorme muligheder, der ligger i at benytte velfærdsteknologi.

På kurset lærer du at arbejde med en konkret velfærdsteknologisk vurderingsnøgle, der gør dig i stand til på egen hånd at skabe overblik over gevinster og udgifter, når I vælger at investere i velfærdsteknologi på din arbejdsplads. Desuden arbejder vi under hele kurset med emner som etik, arbejdsmiljø og den attraktive arbejdsplads i relation til velfærdsteknologi.

Du kommer i kursusforløbet på besøg i Innovatarium for Robotteknologi med afprøvning af konkrete velfærdsteknologier, hvor vi laver en vurdering af, om en teknologi eller idé er brugbar etisk, økonomisk og trivselsmæssigt.

Kurset, der afvikles over tre dage, finder sted i Odense. Det første forløb starter op 7. oktober 2010.

Læs mere HER (pdf)

Kontaktperson
Claus RisagerClaus Risager

Centerchef

Teknologisk Instituts Center for Robotteknologi

LOADEMAIL[claus.risager]DOMAIN[teknologisk.dk]

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere