• Danish
  • English

Seneste nyheder

Byg dit eget robotskib med Tek-Boblerne

25-01-2010
Fra den 4. februar og de næste 12 torsdage står menuen på bl.a. robotskibe hos Tek-Boblerne – et nyt initiativ for teknologiinteresserede unge arrangeret af ingeniøruddannelserne på Syddansk Universitet i Odense.

Tek-Boblerne er et initiativ under Det Tekniske Fakultet, som er sat i gang for at støtte op om alle de unge mennesker, som interesserer sig for teknik. Projektet er lavet i samarbejde med Korsløkke Ungdomsskole og henvender sig til unge mellem 15 og 20 år.

Så hvis du er vild med at lodde, programmere, designe og føre gode ideer ud i livet, så sæt 12 krydser i kalenderen.

Meningen er, at man skal have det sjovt - ingen lektier og klokken ringer ikke ind eller ud. Man får ikke karakterer! Og der er ingen skolebøger eller lærer. Tværtimod - det hele koordineres af fire af vores egne studerende. Uanset om man er det ene eller andet køn, til at lodde og programmere eller designe og snakke en masse, er der rum til dine interesser og ideer. Deltagerne bliver delt op i mindre grupper alt efter, hvad de enkelte helst vil 'lege' med.

Du kan være med til det hele på Det Tekniske Fakultet, Niels Bohrs Allé 1, 5230 Odense M fra den 4. februar klokken 19.

Læs mere om Tek-Boblerne på www.sdu.dk/tek/boblerne

Yderligere information

Randi Hærup Poser
Det Tekniske Fakultet, Syddansk Universitet
rahp@tek.sdu.dk

Oprettet: 25.01.2010

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere