• Danish
  • English

Seneste nyheder

MLR søger danske testpartnere i sundhedssektoren

12-08-2010
Den tyske logistikvirksomhed MLR efterspørger partnere, der vil være med til at teste en ny AGV-robot i det danske sundhedsvæsen

20101208_mlrMLR System GmbH søger partnere blandt danske små og mellemstore hospitaler eller plejecentre til at afprøve MLRs nye AGV-robot, CASERO.

Kommende partnere skal kunne levere rammerne til test af CASERO, der omhandler daglige transportopgaver, som defineres partnerne imellem. Partnere skal også være indstillet på at give en grundig feedback på testen samt være interesseret i medfinanciering i forbindelse med testen.

AGV med nye nyttige features

CASERO åbner nye veje for transportrobotter i dynamiske miljøer som hospitaler eller plejecentre. CASERO gør bl.a. op med de eksisterende transportrobotters behov for præinstallerede navigationspunkter - fx magneter i gulvet eller sensorer i loftet, som kræver en større installation for robotterne kan tages i brug. I stedet navigerer CASERO efter bygningernes eksisterende rammer - fx vægge, søjler eller døråbninger.

CASERO har endvidere, som noget helt unikt, mulighed for at navigere uden om bevægelige forhindringer. Det betyder, at robotten autonomt - via en indbygget sensor - løbende registrerer forhindringer og efterfølgende kører uden om. Særligt for denne feature er også, at kamera sidder højere placeret end på traditionelle AGV´er. Dette har betydning for at AGV´en kan registrere og undvige en større mængde af forhindringer, da det har et større udsyn.

En yderligere feature ved CASERO er, at robotten som noget nyt har en synlig touch-skærm, som gør det muligt at betjene og styre robotten uden først at skulle have adgang til en overordnet mainframe. Ligeledes har MLR videreudviklet robottens hjul, som den uden problemer kan bevæge sig på såvel fast underlag som linoleum og blødere underlag som gulvtæpper. Dette betyder, at AGV-robotten i fremtiden også har gode udbredelsesmuligheder i plejecentre og kontorfaciliteter, hvor gulvtæpper hyppigt anvendes.

Læs mere om MLR og CASERO på www.mlr.de

Kunne du og din organisation tænke jer at være MLRs og CASEROs nye testpartner, så kontakt Morten Thrysøe, marketing- og kommunikationsansvarlig i RoboCluster, på mobil +45 2498 4171 eller på mail morten.thrysoe@robocluster.dk

Kontaktperson
Morten ThrysøeMorten Thrysøe

Marketing- og kommunikationsansvarlig

Innovationsnetværket RoboCluster

M +45 2498 4171

LOADEMAIL[morten.thrysoe]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere