• Danish
  • English

Seneste nyheder

Ny teknologi søger industriel testpartner

25-11-2010
En mindre tysk virksomhed, som producerer og udvikler håndteringsteknologier har netop udviklet en ny og innovativ løftesøjle. Virksomheden søger nu testpartnere.

20101125_testpartnerDen tyske virksomhed, som har til huse i det sydøstlige Sachsen i Tyskland, har udviklet et løftesøjlesystem, der åbner mulighed for en præcis positionering af værktøj ved en lang række arbejdsopgaver i industrielle sammenhænge - fx ved ønske om nøjagtig positionering af et skrueaggregat.

Søjlen med den tilhørende "arm" gør det muligt at løfte og positionere et vilkårligt værktøj med op til en totalvægt på 120 kilo. Armens arbejdsradius er op til 1 meter.

Den udviklede teknologi er tiltænkt arbejdsområder inden for fx industriel fremstilling, pakning, håndtering og konstruktionsarbejde.

Den tyske virksomhed søger nu testpartnere til det udviklede produkt. Kontakt Bjarke Nielsen, daglig leder i RoboCluster, hvis du vil vide mere om mulighederne for et testsamarbejde. Se kontaktdata herunder.

Kontaktperson
Bjarke NielsenBjarke Nielsen

Daglig leder

RoboCluster

M +45 2119 4797

LOADEMAIL[bjarke.nielsen]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere