• Danish
  • English

Seneste nyheder

Resultatet af SupplyNets medlemsundersøgelse klar

25-03-2010
RoboCluster SupplyNet afholdt i uge 11 en medlemsundersøgelse med fokus på medlemmernes interesse for aktiviteter i netværket. Læs mere om resultaterne af undersøgelsen, og se hvem der vandt 3 flasker rødvin for sin deltagelse.

Uge 11 var ugen, hvor der i leverandørnetværket RoboCluster SupplyNet blev afholdt medlemsundersøgelse af netværksmedlemmernes interesser for netværket. Målet var at få en større indsigt i hvilke aktiviteter, som medlemmerne efterspørger.

Resultatet af undersøgelsen blev, at medlemmerne i særdeleshed ønsker at benytte RoboCluster SupplyNet til at deltage i virksomhedsbesøg og udviklingsprojekter. Samtidig viste undersøgelsen, at der var stor interesse for at deltage i inspirationsarrangementer hos andre brancher, netværksarrangementer og fælles reklamestød.

Som eksempel på de andre brancher, som medlemmerne ønsker at besøge kan nævnes metalindustrien, fødevareindustrien og energiområdet. Derudover blev der blandt medlemmerne også udtrykt ønsker om at besøge virksomheder som Grundfos, Danfoss, Novo Nordisk, Vestas, B&O, Arla, Ib Andresen, Oticon og Radiometer.

Lodtrækning om 3 flasker vin

Blandt medlemmerne, som deltog i undersøgelsen, er der nu trukket lod om 3 flasker rødvin. Vinderen er Thomas Lassen fra KTL Turn-Key Contractors A/S.

Yderligere information

Heidi Maglekær Jensen
Projektleder i RoboCluster
T +45 2498 4200
heidi.jensen@robocluster.dk


Oprettet: 25.03.2010

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere