• Danish
  • English

Seneste nyheder

Center for Robotteknologi hædret

13-01-2011
En bronzeskulptur på en én meter høj granitsokkel, en messingplakette og et diplom er de synlige beviser på, at Teknologisk Instituts Center for Robotteknologi er blevet hædret med ”Erhvervsklub Fyns Virksomhedspris 2011”.

20110113_ti- Indtil nu er denne pris den største anerkendelse og ros, vi har fået udefra. Der er al mulig grund til at være stolte af vores arbejde og de betydelige resultater, vi har opnået de seneste to-tre år, siger Claus Risager, der er centerchef ved Teknologisk Instituts Center for Robotteknologi.

Virksomhedsprisen, der også kaldes "Årets Rasmus", uddeles til "en fynsk virksomhed, der har vist nytænkning, mod og evne til forandring, gerne i et internationalt perspektiv".

Bestyrelsesformanden for Erhvervsklub Fyn, Jan Jørgensen, fremhæver centrets engagement i innovation af robotteknologi på europæisk plan som en af bevæggrunde for prisen til Centret.

- Center for Robotteknologi er med til at placere Odense og Fyn på verdenskortet. Centret samarbejder med flere udenlandske forskningsinstitutter og universiteter og er med til at sætte en politisk debat i gang om automatisering i danske virksomheder, så virksomhederne forbliver i Danmark, påpegede formanden priskomitéen ved prisoverrækkelsen i Odense Congress Center.

Bronzeskulpturen er skabt af den fynske kunstner Keld Moseholm Jørgensen og står i indgangspartiet i centrets nye bygning, der åbnede i november.

FAKTA

Erhvervsklub Fyn er en snart 30 år gammel sammenslutning af fynske service-, fremstillings- og handelsvirksomheder af forskellig størrelse. Klubben har omkring 300 medlemsvirksomheder.

Kontaktperson
Claus RisagerClaus Risager

Centerchef

Teknologisk Instituts Center for Robotteknologi

T +45 7220 3985

LOADEMAIL[cr]DOMAIN[teknologisk.dk]

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere