• Danish
  • English

Seneste nyheder

European Robotics Forum til Odense i 2012

20-04-2011
Den internationale konference EU Robotics Forum, der netop er afholdt i Västerås i Sverige, finder i 2012 sted i Odense. Arrangøren bliver Teknologisk Instituts Center for Robotteknologi.

20110420_euronkonferenceEn delegation fra Teknologisk Instituts Center for Robotteknologi har fået godt nyt med hjem fra konferencen European Robotics Forum 2010 i Sverige.

- European Robotics Forum finder næste år sted i Odense. Vi har søgt og vundet konkurrencen foran blandt andet robotforeningerne i Frankrig og Spanien. Vi forventer mindst 350 udenlandske gæster og 200-300 danske, fortæller centerchef Claus Risager.

Deltagerne bliver et miks af forskere, virksomheder og EU-Kommissionens embedsmænd på robotområdet. Konferencen finder sted næste forår, men den endelige dato ligger ikke fast endnu.

- Det er en ære for os at få lov at være vært ved Europas største robotevent. Vi kan være meget tilfredse, men skal allerede nu i arbejdstøjet og påbegynde forberedelserne, vurderer Claus Risager, der sammen med Julie Maria Christoffersen, Anders Billesø Beck og Rune Klausen Larsen deltog i European Robotics Forum på Teknologisk Instituts vegne.  

Læs mere om EU Robotics Forum HER

Kontaktperson
Claus RisagerClaus Risager

Centerchef

Teknologisk Instituts Center for Robotteknologi

M +45 7220 3985

LOADEMAIL[cr]DOMAIN[teknologisk.dk]

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere