• Danish
  • English

Seneste nyheder

Spørgeskema om kompetencebehov

28-01-2011
Projektet Klyngeinitiativet RoboCluster foretager nu en spørgeundersøgelse af virksomheders kompetencebehov inden for de næste fem år. Og vi vil også gerne kende dine behov for kompetencer på det robot- og automationsteknologiske område.

20110128_klyngespoergeskenaSpørgeskemaet fokuserer på virksomheders nuværende og fremtidige forventelige behov for medarbejderkompetencer inden for robot- og automationsteknologi. Det tager 5-15 minutter at udfylde spørgeskemaet, og alle svar vil blive behandlet fortroligt.

Vi håber, at du vil bruge lidt tid på at udfylde spørgeskemaet. På forhånd tak for hjælpen.

Du finder spørgeskemaet HER

Om Klyngeinitiativet RoboCluster

Klyngeinitiativet er designet med henblik på at dække erhvervslivets helt dominerende langsigtede behov: At få udbredt brugen af robot- og automationsteknologi til eksisterende og nye sektorer, og få skabt synlighed mellem markedets langsigtede automatiseringsbehov og de potentielle muligheder hos automatiseringsvirksomhederne.

Læs mere Klyngeinitiativet RoboCluster på www.klyngeinitiativet.dk

Kontaktperson
Jan LundJan Lund

Afdelingsleder

Syddansk Erhvervsskole

M +45 2092 5911

LOADEMAIL[jlu]DOMAIN[eal.dk]

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere