• Danish
  • English

Seneste nyheder

Innovationspanel så på sengehåndtering

19-05-2011
INVIAs innovationspanel besøgte RoboLab på Syddansk Universitet for at høre nærmere om udviklingsprojektet ”Ergonomisk optimal sengehåndtering”

20110519_invia1En ergonomisk hospitalsseng, som kører og drejer med en ganske let påvirkning af sengens styreredskaber, var hvad innovationspanelet fra Region Syddanmarks enhed for velfærdsinnovation INVIA fik at se, da de torsdag den 19. maj 2011 besøgte RoboLab på Syddansk Universitet.

Philip Møller fra virksomheden Magic Drive fremviste resultaterne af de netop afsluttede projekt " Ergonomisk Optimal Sengehåndtering", hvor selvsamme har været projektdeltager. Deltagerne i innovationspanelet fik i den forbindelse mulighed for at spørge ind til projektet og dets formål - og spørgelysten var stor.

I løbet af en lille times tid nåede paneldeltagerne sammen med Philip Møller rundt om en bred pallet af projektets mange udfordringer. Heriblandt udsigterne for at sende et produkt på markedet, tekniske spørgsmål omkring den eksisterende og videre udvikling af sengens teknologi samt en række spørgsmål til potentialet i projektet. Samtidig blev der også mulighed for, at paneldeltagerne ved egen kraft kunne afprøve funktionsmodellen, som er det synlige resultat af projektet.

Besøget var initieret af INVIA og blev arrangeret i samarbejde med Klyngeinitiativet RoboCluster, som gennem en fokuseret brugerdreven innovationscirkel bl.a. har fokus på robotteknologi til pleje- og sundhedssektoren.

Kontaktperson
Conny HeidtmannConny Heidtmann

Projektleder

Klyngeinitiativet RoboCluster

T +45 2058 5132

LOADEMAIL[cohe]DOMAIN[mmmi.sdu.dk]

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere