• Danish
  • English

Seneste nyheder

Kan du udvikle morgendagens intelligente håndteringsrobot?

25-09-2011
To italienske universiteter og et netværk af italienske små og mellemstore virksomheder søger projektpartnere til udvikling af en præcisionshåndteringsplatform til bin-picking af mekaniske komponenter.

20110926_italiensksamarbejdeSystemet kombinerer kommercielle anthropomorfe robotter med smarte håndteringssystemer styret af tre-dimensionel visionteknologi samt bl.a.andet Italienskproduceret teknologi.

Interesserede partnere vil bidrage til projektet med definering af behov samt test af den fremstillede prototype.

Slutresultatet af projektet skal være en konfigurerbar platform af robot-celler designet til at styre produktionssystemer. De innovative robotceller skal kunne samle mekaniske komponenter op fra ustrukturerede miljøer og udføre håndteringsopgaver med høj nøjagtighed. Projektmålet skal nås med udvikling af et 3D-visionsystem, der er designet specielt til industrirobotter, og som takket være udvikling af nye diagnose- og selvreparerende funktioner gør det muligt for systemet selv at optimere dets egne processer samt det overordnede produktionssystem.

Vil du vide mere om dine muligheder for at samarbejde med de italienske universiteter og virksomheder? Kontakt Bjarke Nielsen, daglig leder af Innovationsnetværket RoboCluster, på bjarke.nielsen@robocluster.dk.

Billede: Colourbox.com

Kontaktperson
Bjarke NielsenBjarke Nielsen

Daglig leder

Innovationsnetværket RoboCluster

M +45 2119 4797

LOADEMAIL[bjarke.nielsen]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere