• Danish
  • English

Seneste nyheder

Konference: Why Denmark - ROBOTIC BUSINESS

24-08-2011
Hvad får en højteknologisk japansk robotvirksomhed, der samarbejder med mere end 40 universiteter verden over, til at etablere sig i Danmark, når andre europæiske lande faldbyder sig med økonomisk meget attraktive tilbud?

Svaret er, at penge er ikke alt. Danmark kan byde på noget, som de andre lande ikke har gode muligheder for udvikling og samarbejdet.

Offentlige og private samarbejdspartnere søges

Den japanske robotvirksomhed Tmsuk er kommet til Danmark for at finde offentlige og private samarbejdspartnere, der kan hjælpe med at udvikle og tilpasse robotter til det europæiske marked. Det er Danmark bedst til i Europa.

Udfordringer og muligheder

Muligheden for at gøre robotter til et dansk industrieventyr er tilstede, da japanske virksomheder sjældent gør det alene men i samarbejde med en dansk virksomhed. Danske virksomheder får adgang til højteknologi, mens de japanske virksomheder får adgang til det europæiske marked. Men der er også udfordringer på vejen til succes, som skal håndteres. Hvilke udfordringer det drejer sig om, sættes der fokus på ved en international Robotic- Business konferencen i Odense d. 5. okt.

Konferencen er gratis med et no-show gebyr på 250 kr. Tilmelding via konference@roboticbusiness.dk, senest 30.9.

Klik HER og se konferencens fulde program

Invitation til samarbejde

Konferencen er for alle, der enten har eller godt kunne tænke sig et samarbejde med en højteknologisk japansk virksomhed. Tmsuk er et godt eksempel på, hvad et samarbejde kan føre til af fordele for danske partnere og japanske virksomheder. Tmsuk er en pioner, og flere japanske robotvirksomheder vil følge i deres fodspor og etablere sig i Danmark - og her får de brug for danske samarbejdspartnere både offentlige og private.

Innovationsnetværket RoboCluster er sammen med Bonnesen Advokater og PWC arrangør af konferencen.

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere