• Danish
  • English

Seneste nyheder

Muligheder for din virksomhed i Big Science?

24-03-2011
Teknologisk Instituts Center for Robotteknologi deltager i Big Science Sekretariatet, som skal have danske virksomheder på banen til Big Science-ordrer og euro-milliarder. Sekretariatet har netop sat et road show i værk for at finde de rette deltagervirksomheder.

Risø DTU og FORCE Technology deltager sammen med Teknologisk Institut i sekretariatet, der skal sikre danske virksomheder ordrer i opbygningen af store europæiske Big Science-forskningsanlæg som ESS i Lund eller ITER i Sydfrankrig.

Sekretariatet har holdt de første tre road shows i marts og har været i kontakt med interesserede og interessante virksomheder fra forskellige brancher. Næste arrangement følger den 3. maj, når repræsentanter fra flere af store internationale forskningsanlæg eller Big Science-anlæggene til Danmark for på en konference at fortælle danske virksomheder mere om anlæggenes kommercielle muligheder.

- Mange virksomheder har svært ved at se sig selv som deltagere i højteknologiske og komplicerede forskningsanlæg, men virksomhederne skal se bort fra anlæggenes dimensioner, for opgaverne brydes op i mindre pakker. Vi har på de tre road shows indtil nu fået kontakt til flere end 100 interesserede, der kan se muligheder for deres virksomheder i Big Science, siger automationskonsulent og teamleder på Teknologisk Instituts Center for Robotteknologi, Jens Fynbo.

Big Science spænder vidt trods sit navn, der siger "forskning" og "videnskab". Anlæggene har brug for kyndige med alle tænkelige kompetencer fra management support over metalbearbejdning til betonarbejde.

Landskonferencen den 3. maj holdes på Risø DTU i Roskilde. Læs mere om Big Science HER

Kontaktperson
Jens FynboJens Fynbo

Automationskonsulent og teamleder

Teknologisk Instituts Center for Robotteknologi

M +45 7220 2397

LOADEMAIL[jef]DOMAIN[teknologisk.dk]

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere