• Danish
  • English

Seneste nyheder

RoboCluster med i SPIR-ansøgning

17-05-2011
Innovationsnetværket RoboCluster har netop sammen med en bred række partnere indsendt SPIR-ansøgningen Patient@Home til prækvalifikationsrunden.

20110517_spir_artikelProjektet Patient@home fokuserer på udviklingen af teknologier og services, som kan understøtte og give patienten mulighed for øget selvhjulpenhed, egenbehandling og -omsorg i eget hjem.

SPIR-initiativet skal styrke sammenhængen mellem strategisk forskning og innovation og skabe platforme med fokus på mere effektiv videnspredning og mulighed for hurtigere og mere interaktiv udnyttelse af ny viden til innovation i de private og offentlige sektorer.

Hovedansøgeren bag Patient@Home er Syddansk Universitet i samarbejde med blandt andet Regional Udvikling og sundhedsområdet i Region Syddanmark, Danmarks Tekniske Universitet, Ålborg Universitet, Teknologisk Institut, Delta, Welfare Tech Region samt en række private virksomheder.

Patient@home forventes at få et budget på ca. 145 mio.kr. Hvis projektet går igennem vil det have en varighed på 5-7 år. Forventet opstart er i begyndelsen af 2012.

Kontaktperson
Bjarke NielsenBjarke Nielsen

Daglig leder

Innovationsnetværket RoboCluster

T +45 2119 4797

LOADEMAIL[bjarke.nielsen]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere