• Danish
  • English

Seneste nyheder

Robotassisteret skæreproces til akrylfibre søges

27-05-2011
En tyrkisk virksomhed med erfaring i brugen af robotsystemer er på udkig efter en robotassisteret skæreproces til akrylfibre. Virksomheden er interesseret i kommerciel aftale med teknisk bistand og licensmuligheder med virksomheder, der har ekspertise i skærteknologier

Under fremstillingen af akrylfibre passerer fibrene over flere ruller. Undertiden krøller fibrene omkring rullerne, hvilket resulterer i produktionsstop. For at genstarte produktionen skæres fibre og ruller i øjeblikket fri manuelt - en proces, som grundet den manuelle håndtering af skæreredskaber er risikofyldt for den pågældende medarbejder.

For at opnå en mere sikker proces søger det tyrkiske firma et robotsystem, som kan skære fibre og ruller fri uden at beskadige rullerne. Systemet må gerne bygge på en allerede udviklet skæreproces. Virksomheden er åben for forhandling omkring licensmuligheder omkring det udviklede system.

Vil du vide mere om mulighederne for at indgå samarbejde med den tyrkiske virksomhed, så kontakt Bjarke Nielsen, daglig leder for Innovationsnetværket RoboCluster. Se kontaktdata herunder.

Kontaktperson
Bjarke NielsenBjarke Nielsen

Daglig leder

Innovationsnetværket RoboCluster

T +45 2119 4797

LOADEMAIL[bjarke.nielsen]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere