• Danish
  • English

Seneste nyheder

Robotsystem til vandstråleskæring

04-03-2011
En tyrkisk robotvirksomhed søger danske forhandlere og samarbejdspartnere til et nyt og banebrydende system til vandstråleskæring med robotter

20110304_laserskaeringDen tyrkiske virksomhed har udviklet en ny procesteknik til vandstråleskæring med robotter. Baggrunden for udviklingen er, at vandstråleskæring med robotter giver flere fordele og frihedsgrader end traditionelle to-aksede CNC-maskiner. Bl.a. er udfordringer med CNC-maskiners begrænsninger til flade emner løst, da det nyudviklede system kan skære emner i forskellige flerdimensionelle former.

 Da vandstråleskæring er en teknologi, hvor vand benyttes til at skære i alle former for materialer, bruges det i næsten alle brancher. Virksomheden er derfor på udkig efter danske partnere,med interesse i samarbejde vedrørende licensmuligheder på det danske marked. Kontakt Bjarke Nielsen, daglig leder i Innovationsnetværket RoboCluster, og hør mere om mulighederne for at optage dansk licens på den nye teknologi. Se kontaktoplysninger herunder.

Giv din mening til kende!

Kan en teknologi som det nye robotsystem til vandstråleskæring være med til at gøre Danmark mere konkurrencedygtig på det globale marked? Giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Du skal blot oprette en profil og logge ind.

Kontaktperson
Bjarke NielsenBjarke Nielsen

Daglig leder

Innovationsnetværket RoboCluster

M +45 2119 4797

LOADEMAIL[bjarke.nielsen]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere