• Danish
  • English

Seneste nyheder

Skal din virksomhed med på Medica eller Compamed i 2011?

18-08-2011
Fra den 16. – 19. november 2011 samles verdens toneangivende aktører inden for medicoindustrien i Düsseldorf. Vil du også være med? Så har du chancen nu...

20110818_medicaMEDICA er med 4.400 udstillere fra 64 nationer verdens største internationale messe for medicinsk udstyr - herunder også robotteknologi. COMPAMED finder sted sideløbende, og er for hightech-underleverandører til industrien for medicinsk udstyr.

Hele branchen er samlet på ét sted, og med mere end 137.000 besøgende dannes således de perfekte rammer for etablering af nye forretningsforbindelser og udveksling af trends og innovationer.

For 17. år i træk arrangerer Konsulatet i München, som en del af Eksportrådet, de danske fællesstande i hal 16 samt - som noget nyt - to satellitstande i hal 3 og hal 8b på COMPAMED. Priserne for deltagelse på de danske stande er som følger:
- 5 m2 til kr. 28.500
- 10 m2 til kr. 45.500
- Mødebord til kr. 10.000

I priserne er indeholdt et enestående koncept, som bl.a. overlader al organisation til Konsulatet i München. Konsulatets mangeårige tilstedeværelse på messen har bevirket, at placeringen af de danske fællesstande er central. Derudover er stemningen og samværet tillige en del af den gode messeoplevelse, som tidligere udstillere har givet udtryk for gennem deltagelse med Eksportrådet.

Besøg MEDICA i selskab med førende innovationspartnere

Et messebesøg kan ofte være uoverskueligt, og efterfølgende står flere med følelsen af ikke at have udnyttet messens potentiale optimalt. Med Innovation Camp MEDICA bliver det nu muligt, at overlade planlægningen og udvælgelsen af de rigtige mødepartnere til de rette fagfolk. Sammen med MedTech Innovation Center (MTIC), Medico Innovation og Welfare Tech Region planlægger Innovation Center Denmark et samlet besøg på MEDICA. Her udarbejdes et individuelt og skræddersyet messeforløb til de interesserede.

Kontaktperson
Malene Nørby Nielsen Malene Nørby Nielsen

Det Kongelige Danske Konsulat i München

LOADEMAIL[malnie]DOMAIN[um.dk]

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere