• Danish
  • English

Seneste nyheder

Studietur til John Deere European Technology Innovation Center

24-08-2011
Klyngeinitiativet RoboCluster inviterer alle med interesse i forskning i og udvikling af agrare teknologier på studietur til John Deere European Technology Innovation Center.

20110812_studietur_johndeereJohn Deere - en af verdens førende producenter af landbrugsmaskiner - benytter årligt i nærheden af 5 pct. af virksomhedens totale omsætning til forskning og udvikling af nye og intelligente teknologier til landbruget.

Klyngeinitiativet RoboCluster inviterer derfor alle med interesse i udvikling af agroteknologi til at deltage i en studietur til John Deere´s forsknings- og udviklingscenter European Technology Innovation Center (ETIC), som ligger i Kaiserslautern, Tyskland. Få en unik fremvisning af Europas mest avancerede udviklingscenter for robot- og automatiseringsteknologi, megatronik samt brugerdrevet innovation inden for agrare teknologier - og bliv tunet ind på fremtidens agroteknologier.

Program

28.09 - kl. 08.00 - Afgang med bus fra Kolding Storcenter. Første stop bliver ved den dansk/tyske grænse ved Kruså. På vejen mod Kaiserslautern krydres køreturen med et eller flere interessante oplæg fra turens deltagende forskere, der vil give et indblik i deres arbejde med fremtidens agrorobotter.

28.09 - kl. 17.00 - Ankomst i Kaiserslautern. Indlogering på hotel Barbarossahof, der ligger i kort afstand fra John Deere European Technology Innovation Center. Efter indlogering er der fælles middag på hotellet.

29.09 - kl. 10.00 - Besøg og rundvisning hos ETIC ved Herr Altherr August, der beretter om John Deere og ETIC´s mange nuværende og fremtidige udviklingsaktiviteter inden for højteknologiske løsninger til landbruget.

29.09 - kl. 12.00 - Fælles frokost på ETIC

29.09 - kl. 14.00 - Afgang fra ETIC. Turen går nu mod Danmark. På vejen hjem informerer RoboCluster om de tilbud og initiativer, som er til rådighed i projektet Klyngeinitiativet RoboCluster, der tilbyder gratis og uvildig sparring omkring udvikling af robotteknologi inden for jordbrug, husdyravl og gartneri. Vi foretager ligeledes en opsummering af besøgets konklusioner for at finde frem til fremtidige samarbejdsformer og -projekter. Forventet hjemkomst ved Kolding Storcenter er den 30.09 ved midnatstid.

Tilmeld dig studieturen HER. Tilmelding skal være RoboCluster i hænde senest den 16. september 2011.

Hvis du vil videre mere om turen til John Deere European Technology Innovation Center kan du kontakte konsulent for RoboCluster, Egon Sveistrup på telefon 2168 6985. For spørgsmål omkring tilmelding kontakt Marianne Sandgaard på marianne.sandgaard@robocluster.dk.

Pris

Pris per deltager er kr. 1750 ,- ekskl. moms. Prisen dækker bustur, hotel, middag på hotellet samt lidt lækkert på busturen. Beløbet faktureres efter tilmelding

Download invitation i pdf-format HER

Kontaktperson
Egon SveistrupEgon Sveistrup

Konsulent

Klyngeinitiativet RoboCluster

T +45 2168 6985

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere