• Danish
  • English

Seneste nyheder

Videnrejse til RoboBusiness Leadership Summit

22-09-2011
Teknologisk Instituts Center for Robotteknologi inviterer beslutningstagere og forretningsorienterede interessenter til at deltage i en faciliteret videnrejse til den eksklusive lederkonference RoboBusiness Leadership Summit i Boston, USA.

RoboBusiness Leadership Summit er et globalt topmøde for beslutningstagere i erhverv eller organisationer, der beskæftiger sig med at udvikle eller anvende robotteknologi - i bred forstand. Deltagerne kommer fra både industrivirksomheder, offentlige instanser, forskningsinstitutioner, den finansielle sektor, private investorer og mange flere.

Vær med til at tage pulsen på de kommende års udvikling af teknologier og markeder og vær bedst muligt stillede til at træffe de rigtige beslutninger for jeres virksomheder og organisationer.

Tag med på videnrejsen for at skabe et personligt netværk til nogle af de mest markante personer i verden på området. Eventen er den ultimative forretningsfokuserede og anvendelsesfokuserede robotevent!

Download invitation med yderligere oplysninger om tilmelding m.m. HER

Pris

Kr. 24.500,- inkl. moms per deltager

Tid og sted

Dato: 1.-5. november 2011

Sted

Sheraton Boston Hotel, Boston, USA

Sidste tilmelding

3. oktober 2011

Kontaktperson
Sissel GadegaardSissel Gadegaard

Eventassistent

Teknologisk Instituts Center for Robotteknologi

LOADEMAIL[siga]DOMAIN[teknologisk.dk]

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere