• Danish
  • English

Seneste nyheder

Engelsk udvikler søger distributør

15-05-2012
En engelsk automationsudvikler søger samarbejdspartnere til salg af virksomhedens produkter på det europæiske marked

Den engelske virksomhed, der indtil videre har installeret løsninger hos op mod 150 virksomheder i England, designer og producerer automatiseringssystemer inden for særligt palletering, pick & place og pallehåndteringsudstyr. Efter en række succesfulde år i England søger virksomheden nu mod internationale markeder - og herunder også Danmark. Virksomheden søger derfor danske og europæiske forhandlere og systemintegratorer med interesse i distribution af virksomhedens produkter og/eller fælles teknisk udvikling af virksomhedens produkter.

Læs mere om virksomheden, dens ønsker til samarbejdspartnere, samt hvordan du kommer i kontakt med virksomheden HER (eksternt link)

Kort om virksomhedens produkter

Virksomheden designer og bygger automatiseringssystemer baseret på den nyeste teknologi, og som overholder alle forskrifter, lovgivning samt sikkerhedsregulativer. Systemerne er baseret på nye designs, som er tilpasset til at reducere lønomkostninger, øget gennemløb og mindske risikoen for skader hos fabriksarbejdere.

Kontaktperson
Bjarke NielsenBjarke Nielsen

Sekretariatsleder

Innovationsnetværket RoboCluster

T. +45 2119 4797

LOADEMAIL[bjarke.nielsen]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere