• Danish
  • English

Seneste nyheder

Er du Center for Robotteknologis
nye computervision-udvikler?

21-05-2012
Center for Robotteknologi i Odense, en del af Teknologisk Institut, udvikler, optimerer og anvender innovative robotløsninger. Vi har brug for dig, der som udvikler er kreativ og anvendelsesorienteret med nye ideer til visionbaserede løsninger og som med engagement og erfaring har lyst til at deltage i udviklingsprojekter og kundeopgaver i samarbejde med førende europæiske virksomheder og forskningsinstitutioner

20120521_TI_logoCenter for Robotteknologi udvikler og implementerer nye teknologier i eksisterende og nye produkter inden for følgende seks forretningsområder; fremstillings- og fødevareindustri, sundheds- og velfærdssektoren, grønne robotter i landbrug, havebrug, skovbrug og gartneri, arkitektur, byggeri, performative rum og inden for leg, læring og oplevelsesindustri.

Du har mulighed for at indgå i alle seks ovenstående forretningsområder og dine arbejdsopgaver ligger inden for følgende områder:

• Bygning af demonstratorer og prototyper
• Gennemførelse - fra ide til idriftsættelse - af højt automatiserede robotsystemer
• Deltagelse i forsknings- og udviklingsprojekter
• Kundekontakt og salg af opgaver til private virksomheder og offentlige myndigheder
• Formidling; anvende og viderebringe den opbyggede ekspertise og viden til brugere
• Etablering og udbygning af netværk til internationale forsknings- og innovationspartnere

Du arbejder tæt sammen med projektledere, kunder og samarbejdspartnere, ligesom du har mulighed for at bidrage med udviklingen af nye projekter. Du bliver en del af et center med 60 dygtige og engagerede kolleger, hvor udviklingen går stærkt, og hvor selvstændighed og personligt drive belønnes med store faglige og personlige udviklingsmuligheder.

Erfaring inden for området

Du er formentlig uddannet ingeniør med computer vision baggrund. Du har et stærkt kendskab til og interesse for et udsnit af disse områder: Real-time tracking, 3D imaging, scanning, kamerateknik, kameramodeller og kalibrering, billedbehandling, industriel machine vision.

Det forventes, at du er fortrolig med C++. Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med OpenCV samt Halcon eller/og lignende kommercielle Computer Vision biblioteker.

Du bliver en del af et innovativt miljø, der arbejder på forkant med den teknologiske udvikling. Derfor tager du også selv initiativ, du arbejder målrettet, og du er kreativ og motiveres af faglige udfordringer.

Ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Kurt Nielsen på telefon +45 7220 2211.

Der indkaldes løbende til samtaler. Søg stillingen direkte på www.teknologisk.dk. Klik HER
Da vores rekrutteringsproces foregår elektronisk, er det vigtigt, du angiver korrekt e-mailadresse i ansøgningsformularen. Hvis den er ukorrekt, vil du ikke modtage svarbrev fra os.

Kontaktperson
Kurt NielsenKurt Nielsen

Teamleder

Teknologisk Instituts Center for Robotteknologi

T. + 45 7220 2211

LOADEMAIL[kuni]DOMAIN[teknologisk.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere