• Danish
  • English

Seneste nyheder

Er du vores nye projektleder til udvikling og brobygning?

07-08-2012
Innovationsnetværket RoboCluster søger en projektleder, som kan medvirke til yderligere at kvalificere vores rolle som Danmarks Innovationsnetværk inden for robotteknologi

20120808_jobopslagDu vil i jobbet indgå i RoboCluster-sekretariatets arbejde for at skabe nye tværfaglige samarbejder til udvikling og udbredelse af kvalificeret robotteknologi - og du vil selvstændigt skulle løfte projekter af varierende størrelse.

Vi søger en person med teknisk indsigt og forståelse, men din fornemmeste opgave bliver at bringe virksomheder og offentlige aktører sammen i arbejdet om at skabe succesfuld teknologisk udvikling, processer og virksomheder i Danmark. Du bliver 'driver' på robotprojekter, hvor teknologien udvikles og anvendes til fx håndtering af skrald, energiproduktion og miljøpleje.

Vi lægger derfor vægt på, at du:

- Henter energi i at skabe resultater med andre
- Har en faglig relevant uddannelse - gerne som ingeniør
- Har erfaring med at projektlede - gerne i klynge- eller netværks-regi
- Arbejder med en høj grad af selvstændighed
- Kan bygge bro til øvrige innovationsnetværk og skabe nye fælles udviklingsaktiviteter

Dine første projekter fokuserer på udvikling af robotteknologi til offshore-sektoren. Projekterne kræver teknisk forståelse, men forudsætter frem for alt evnen til at bringe nye aktører og klynger sammen nationalt såvel som internationalt. Vi forventer derfor, at du er en udadvendt person som begejstres over mulighederne ved i tværgående samarbejder at udvikle tilpasset og effektiv teknologi til forskellige anvendelsesområder.

Det er Innovationsnetværket RoboClusters vision at gøre Danmark til foregangsland for brug og udvikling af robotteknologi, som meningsfuldt kan assistere menneskelig arbejdskraft og kan fremme det gode liv. RoboCluster-sekretariatet skal via vores netværksmedlemmer, konsortiepartnere og projekter facilitere samarbejder, som kan sikre at denne vision bliver til virkelighed.

Du får fast plads i RoboCluster-sekretariatet, der har kontor i robotlaboratoriet på Syddansk Universitet i Odense. Til gengæld er hele Danmark din arbejdsplads, og du må påregne at nogle opgaver vil skulle håndteres i hele landet såvel som udlandet. Samtidig bliver du del af en tværfaglig og uformel kultur, hvor du får en høj grad af indflydelse på egen dagligdag.

For yderligere oplysninger og spørgsmål, kan sekretariatsleder Bjarke Nielsen kontaktes på tlf.nr. 2119 4797.

Ansættelse finder sted på Syddansk Universitet i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Der vil, afhængig af kvalifikationer, være mulighed for forhandling af tillæg i henhold til Ny Løn.

Syddansk Universitet opfordrer alle interesserede, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Ansøgningen mærket "Stillingsnr. 12406", bilagt relevante eksamenspapirer og udtalelser skal være personalekontoret, Syddansk Universitet, Campusvej 55, 5230 Odense M eller pr. e-mail; [email protected] i hænde senest torsdag den 6. september 2012 kl. 12.00.

Kontaktperson
Bjarke NielsenBjarke Nielsen

Sekretariatsleder

Innovationsnetværket RoboCluster

T. +45 2119 4797

LOADEMAIL[bjarke.nielsen]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere