• Danish
  • English

Seneste nyheder

Gå på museum med robotterne

26-06-2012
Danmarks Industrimuseum sætter netop nu fokus på robotter i fortid og nutid. Læg vejen forbi i din sommerferie

20120626_danskindustrimuseum"Danmarks Industrimuseum sætter resten af 2012 fokus på robotteknologi og alle dens herligheder. Og med herligheder menes der det enorme perspektiv, som robotteknologien giver på udviklingen inden for en række områder. I dansk industri f.eks. har man anvendt robotteknologi siden 1960'erne."

Således præsenterer Dansk Industrimuseum deres udstilling om robotter i Danmark, som du kan besøge fra den 2. juni til 31. december 2012.

Udstillingen tager fat på et bredt perspektiv af robotteknologi. Oplev bl.a. flere industrirobotter, som man normalt ikke har adgang til. Kom helt tæt på den udfasede svejserobot fra 1990'erne, som kører sine sidste omgange i udstillingen eller udforsk en af de nye robotarme fra Universal Robots i Odense. Den må som den eneste industrirobot arbejde uden afskærmning.

I udstillingen kan man også blive klogere på, hvad robotter egentlig er, og hvordan de virker. Forsøg dig endvidere også selv som robotdesigner.

Læs mere om udstillingen på Dansk Industrimuseums hjemmeside - KLIK HER

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere