• Danish
  • English

Seneste nyheder

Robottopmøde i Odense

02-02-2012
Europas førende robotforskere og –udviklere mødes i marts i Odense, når European Robotics Forum 2012 løber af stablen. Teknologisk Instituts Center for Robotteknologi er værter ved arrangementet.

20120202_euroboticsEuropean Robotics Forum 2012 er din mulighed for at komme helt tæt på Europas førende forskere og udviklere af robotteknologi. Arrangementet, der finder sted fra d. 05. - 07. marts i Odense, giver adgang til de seneste nyheder om forskning og erhvervsliv og mulighed for at deltage i workshops og konferencer side om side med såvel forskere som innovationsaktører og robotvirksomheder.

Hør om danske robotteknologiske styrkepositioner

Innovationsnetværket RoboCluster arrangerer ved eventen et formiddagsseminar med udgangspunkt i danske styrkepositioner på det robotteknologiske område. Ved seminaret kan du møde danske forskere fra Aalborg Universitet, Danmarks Tekniske Universitet og Syddansk Universitet og få et dybere indblik i de udviklingsområder, som danske robotforskere står stærkt på.

Mød yderligere repræsentanter fra Teknologisk Instituts Center for Robotteknologi og Designskolen Kolding, der henholdsvis vil give en indføring i det danske arbejde omkring overførsel af ny viden om robotteknologi til virksomheder og mulighederne for at øge anvendelsen og implementeringen af robotteknologi via design og formgivning.

European Robotics Forum byder endvidere på en offentlig udstilling med bud på fremtidens robotteknologiske løsninger. Eventen er organiseret af de europæiske robotnetværk EURON og EUROP og er arrangeret af Teknologiske Instituts Center for Robotteknologi.

Læs mere om tid, sted og program på www.europeanrobotics12.eu

Kontaktperson
Bjarke NielsenBjarke Nielsen

Sekretariatsleder

Innovationsnetværket RoboCluster

T. +45 2119 4797

LOADEMAIL[bjarke.nielsen]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere