• Danish
  • English

Seneste nyheder

Tre virksomheder nomineret til Automatiseringsprisen 2012

08-08-2012
Nomineringerne til Automatiseringsprisen 2012 er netop offentliggjort. Dansk Robot Netværk, der uddeler prisen, har i år valgt at kampen skal stå mellem ROSE HOLM A/S, Cabinplant A/S og Danfoss Silkeborg

ROSE HOLM A/S

- Indstillet af Jan B. Sørensen, BILA A/S:

Fuld automatisering af produktionen i forbindelse med produktion af fundamentbolte.

Christian Bokkenheuser, ROSE HOLM udtaler:

- Vi er meget taknemmelige over at været nomineret til denne pris. Denne anerkendelse styrker troen på vores fortsatte indsatser, mod målet, om at tilsikre dansk konkurrenceevne og bevare danske arbejdspladser i industrien.

 

Cabinplant A/S

- Indstillet af Henning Ingemann Hansen, Cabinplant A/S:

Tilbagebetalingstid mindre end 2 år. Det første anlæg i verden af sin art

Ralf Astrup, Cabinplant A/S udtaler:

- På Cabinplant er vi meget glade for at være blandt de nominerede til Automatiseringsprisen. Vi har arbejdet meget intensivt med vores robotløsning således funktion, automatik, fleksibilitet og hygiejnisk design går hånd i hånd. Dette har også gjort at løsningen har fået utroligt meget opmærksomhed fra vores kunder samt ikke mindst fra nye markeder. Vi sætter en stor ære i at være sammen med de andre meget dygtige nominerede til prisen. Det er altid rart at se at det store arbejde, vi laver med løsningerne også bliver bemærket andre steder.

 

Danfoss Silkeborg

- Indstillet af Kim Lynggaard, Danfoss Silkeborg:

Rationalisering af fremstillingen af termostater på 2 produktfamilier. Der er opnået en besparelse på i alt 7 operatører (ud af 100 i fabrikken)

Kim Lynggaard, Danfoss Silkeborg udtaler:

- Vi er selvfølgelig meget glade for at være blevet nomineret til prisen - det er spændende pris der uddeles. Vi har netop gjort meget ud af at optimere og automatisere vores fabrik for at fortsat holde produktionsomkostningerne så lave så mulige .Så vi ser meget frem til næst step.

Læs meget mere om Automatiseringsprisen på www.dira.dk

Kontaktperson
Søren Peter JohansenSøren Peter Johansen

Projektleder

Dansk Robot Netværk - Teknologisk Instituts Center for Robotteknologi

T.+45 7220 2859

LOADEMAIL[spj]DOMAIN[teknologisk.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere