• Danish
  • English

Seneste nyheder

Udstil i Living Lab Denmark

25-03-2012
Udstil dine velfærdsteknologiske løsninger, når eventen ”Feel the Future – Living Lab Denmark” løber af stablen i CareLab. Eventen er et sideevent til eHealth Week 2012

20120329_udstillere i carelabI forbindelse med Danmarks EU formandskab 1. halvår af 2012 er Danmark den 7. - 9. maj 2012 vært ved en international sundhedsIT-konference i Bella Centret - Ehealth Week 2012 - World of Health IT (WoHIT).

I den sammenhæng afholdes der den 7. maj 2012 en side event i Odense med overskriften "Feel the Future - Living Lab Denmark". Vi forventer mindst 100 internationale deltagere - erhvervsleder og beslutningstagere fra hospitaler og offentlige plejecentre - samt en delegation fra den internationale presse.

Formålet med side-eventen er at præsentere "Living Lab Denmark", og vise hvordan vi i Danmark skaber nye velfærdsløsninger, der underbygger det sammenhængende patientforløb gennem offentlig/privat samarbejde og brugerinvolvering.

Som en del af eventet arrangeres en udstilling i CareLab ved Teknologisk Instituts Center for Robotteknologi, der præsenteres velfærdsteknologiske løsninger i social- og sundhedssektoren i praksis og i anvendelse. Udstillingen vil være en unik mulighed for at skabe et kommercielt afsæt for danske virksomheder. Efter eventet vil udstillingen være åben for studerende, slutbrugere samt indkøbere i regioner, kommuner og sygehuse.

Samtidig udarbejdes der i samarbejde med Mandag Morgen en sær-publikation med fokus på Living Lab Denmark. Her har alle udstillere mulighed for at få en annonce i publikationen til en særlig favorabel pris. Skulle du og virksomhed have ønske om dette, kontakt da annoncechef ved Mandag Morgen Sidsel Borgh på [email protected] eller tlf. 3393 2393.

Da interessen for at udstille endnu ikke er kendt skal alle virksomheder ansøge om at udstille. Det vil være efter "først til mølle"-princippet - men samtidig også en vurdering af relevans fra Living Lab Denmarks side.

Praktisk

Udstillingen finder sted i tidsrummet kl. 10.30 - 18.00. ( kl. 10.30 - 15.00 for internationale gæster. Kl. 15.00 - 18.00 inviteres danske interessenter).

Det er gratis at deltage

Antal m2 er endnu ikke afklaret

Ønsker du at udstille, er ansøgningsfristen den 16. april 2012 kl. 12. Ansøgning sendes til [email protected]

Download invitation til udstillere og program for sideeventet HER.

Kontaktperson
Michaela AndersenMichaela Andersen

Eventkoordinator

Welfare Tech Region

T. +45 4040 1282

LOADEMAIL[mia]DOMAIN[wtr.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere