• Danish
  • English

Seneste nyheder

Udvid dit marked til Libyen

23-03-2012
En dansk erhvervsdelegation besøger i april Libyen med henblik på at afsøge mulighederne for fremtidigt samarbejde og eksport af bl.a. sundhedsteknologier til landet. Vil du med?

 

2011 20120323_libyenvar et turbulent år for Libyen. Landet står nu overfor en omfattende genopbygning, og der er masser af udfordringer relateret til denne proces. Den første projekter er snart i udbud, og der vil være et stort eksportpotentiale for danske virksomheder.

Med baggrund i denne situation tager en erhvervs-
delegation - bl.a. inviteret af det libyske sundhed-
sministerium - af sted til Libyen i slutningen af april. Ministeriet indbyder alle danske virksomheder til at videregive deres viden og ekspertise inden for områderne lægemidler, hospitaler og sundhedsydelser såsom mobile klinikenheder, transport af syge, medico-udstyr, rehabilitation, farmaceutiske produkter, forbrugsvarer og health-IT.

Delegationens agenda vil søge at møde de danske virksomheders interesser og planlægges på basis af at libyske myndigheder, beslutningstagere og indkøbere er til stede under hele besøget. De deltagende virksomheder vil i løbet af besøget få detaljeret information omkring det libyske sundhedsmarked og hospitalsvæsen, besøg på hospitaler og mulighed for at afholde produktpræsentationer.

Besøget i Libyen finder sted den 29. april til 3.maj 2012. Læs meget mere om delegationen (rejseplan, pris, tilmelding etc.), fakta om besøget og potentialet i samarbejde med Libyen. Download invitationen HER.

Delegationen har også andre informationsspor og finder derfor sted i samarbejde med DI, Landbrug & Fødevarer, Den Danske Ambassade i Berlin og Export Promotion Denmark.

Kontaktperson
Marianne Valeur SeifertMarianne Valeur Seifert

Commercial Advisor

Den Danske Ambassade, Berlin

T. +49 (0) 89 54 58 54 - 19

LOADEMAIL[marise]DOMAIN[um.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere