• Danish
  • English

Seneste nyheder

International robotkonference til Danmark

19-08-2013
Den internationale robotkonference RoboBusiness Europe kommer til Danmark i 2014 og 2016. Konferencen afholdes på Hotel Legoland i Billund og vil tiltrække førende eksperter og mange robotinteresserede fra hele Europa

20130226_robobusinessKonferencen blev afholdt for første gang i Genova, Italien. Konferencens korte historie til trods, ligger der et stort potentiale i at trække den til Danmark. Førende eksperter inden for robotteknologi vil nemlig under konferencen løfte sløret for den nyeste udvikling i branchen, og konferencen er derfor fyldt med muligheder for det danske erhvervsliv.

Konferencens fokus vil ligge på slutbrugerne af robotteknologi, det vil sige hospitaler, skoler, plejecentre, produktionsvirksomheder, landbrug, olie- og gas, offshore, IT-firmaer med videre. Hermed vil slutbrugere, udviklere og forretningsfolk inden for disse områder få mulighed for at mødes og berige hinandens arbejde, skabe personlige netværk og sammen sætte yderligere gang i innovationen.

Claus Risager, der er direktør og partner i virksomheden Blue Ocean Robotics, har været drivkraften bag tiltrækningen af RoboBusiness Europe.

- Danske slutbrugere som eksempelvis vores kommuner, vores hospitaler og vores produktionsvirksomheder er kendetegnet ved at gå forrest, når det gælder om at tage nye teknologier i brug. Og det danske innovationssystem og -tradition gør Danmark til et oplagt sted at udvikle og teste nye teknologier. Derfor er det afgørende vigtigt, at vi i Danmark nu har sat os på den europæiske position, hvor vi sætter slutbrugerne i centrum omkring anvendelsen af robotter. Det giver danske virksomheder et forspring frem for deres konkurrenter, på samme måde som danske virksomheder var først og hurtigst til at udnytte potentialerne i IT og kommunikationsteknologi, udtaler han.

RoboBusiness Europe er den europæiske udgave af RoboBusiness Leadership Summit, der gennem de sidste 10 år er blevet afholdt i USA. Claus Risager besidder en plads i Advisory Committee og har deltaget i konferencen siden 2003, hvilket har fået ham til at erkende det store potentiale i at få den europæiske udgave til Danmark. Læs mere om RoboBusiness Europe - KLIK HER

Claus Risager modtager
Inspiring Denmarks Ambassadørpris

Claus Risager har gjort et stort stykke arbejde for at trække RoboBusiness Europe til landet og har derfor modtaget Inspiring Denmarks Anbassadørpris, som gives til de af Inspiring Denmarks ambassadører, der har skaffet en konference eller kongres med internationalt perspektiv og med mindst 150 deltagere til Region Syddanmark.

Kontaktperson
Claus RisagerClaus Risager

Direktør

Blue Ocean Robotics

LOADEMAIL[cr]DOMAIN[blue-ocean-robotics.com]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere