• Danish
  • English

Seneste nyheder

DI ITEK: Masterclass i systems engineering

19-09-2013
DI ITEK holder et tre-dages arrangement om systems engineering. Målet er at hjælpe deltagerne til at udvikle deres fremtidige produktsystemer på baggrund af et helhedssyn

20130913_systems engineeringDen 11. til den 13. november afholder DI ITEK et arrangement om systems engineering på Fyn. Der tages udgangspunkt i, at nye produkter, processer og teknologier kræver nye kompetencer, og man ønsker at træne deltagerne i en samlet metode til systems engineering. Der lægges vægt på praktisk træning i værktøjerne, så deltagerne efter endt arrangement kan gå hjem og anvende værktøjerne.

Systems engineering

Gennem systems engineering kommer man rundt om systemets dele med teknologi, forretning og produktvarianter. Det bygger således på, at man ved at udvikle det kommende produkts mekanik, hardware og software i en og samme proces, kan skabe en 'synergi', der ikke vil kunne opnås ved en separat udvikling af hvert enkelt. Det skal samtidig ske under hensyntagen til 'genbrug' af moduler og 'teknologi-platforme' og 'forretningsskabelsen'. Med andre ord kan fremtidens produktsystemer udvikles som en samlet helhed.

Dette findes der flere fordele ved. Bl.a. kan værktøjerne fra systems engineering hjælpe en til at håndtere et komplekst system på en struktureret måde, ligesom det kan hjælpe en til at binde kundernes ønsker sammen med masseproduktionen.

For hvem?

Masterclassen er for medarbejdere, der arbejder med systemarkitektur, som har behov for en samlet tilgang, de kan bruge, når de arbejder med at udvikle fremtidens produkter, udstyr og apparater med både mekanik, software og hardware. Deltagerne har typisk 5 års erfaring som ingeniør, projektleder eller CTO.

Læs mere om arrangementet HER

Kontaktperson
Henrik Valentin JensenHenrik Valentin Jensen

Chefkonsulent

DI ITEK

T. +45 3377 3348

LOADEMAIL[hjn]DOMAIN[di.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere