• Danish
  • English

Seneste nyheder

Hop på den robotteknologiske bølge med RoboBusiness Europe

22-11-2013
En ny teknologisk revolution er på vej - tiden er kommet til den robotteknologiske bølge. Fang bølgen og tilmeld dig den internationale robotkonference RoboBusiness Europe, som afholdes i Billund i maj 2014. Tilmelder du dig inden jul, kan du skære 15 pct. af prisen

Robobusinesseurope -logo _2For 30 år siden ændrede hjemmecomputeren vores liv fundamentalt. For 20 år siden var tiden kommet til internettet, og for 10 år siden ændrede smartphones verden, som vi kender den. Med stadig kortere mellemrum forandrer teknologiske bølger vores samfund.

Nu er tiden kommet til den robotteknologiske bølge - en ny teknologisk revolution er på vej.

Den udvikling åbner unikke muligheder for dem, som fanger bølgen i tide og forstår at udnytte mulighederne. Fang bølgen, når den internationale robotkonference RoboBusiness Europe i 2014 afholdes på Hotel LEGOLAND i Billund - d. 26. - 28. maj.

Mød slutbrugere, der allerede er hoppet på bølgen

RoboBusiness Europe er en tilbagevendende europæisk konference og matchmaking-event, hvor du får værdifuld indsigt i og nye kontakter til både slutbrugere og udviklere i den voksende robotindustri.

Konferencen giver dig udsyn til de nyeste robotteknologiske trends blandt slutbrugere, samt hvordan de nu og i fremtiden vil påvirke en lang række nuværende og fremtidige områder. Mød også 3-400 robotteknologiske slut- brugere, erhvervsfolk, investorer, iværksættere, forskere og eksperter, der vil udvide dit syn på robotteknologi.

Get ready for business - sæt kryds i kalenderen

Programmet for konferencen byder på en enestående mulighed for at møde robotteknologien i slutbrugernes perspektiv. Konferencen sætter fokus på en bred vifte af robotteknologiske markeds- og anvendelsesområder - fx sundhed & pleje, fremstillingsindustri (herunder også bilindustri), energi, landbrug, affaldshåndtering, uddannelse samt leg & læring.

Imellem oplæg og debatter kan du besøge konferencens udstilling. Her møder du de nyeste robotteknologier samtidig med at du skabe dig de nødvendige forbindelser og oplysninger til at planlægge, bygge, finansiere og administrere en succesfuld virksomhed baseret på robotteknologi.

Husk, at hvis du tilmelder dig inden jul kan du skære 15 pct. af tilmeldingsprisen. Tilmeldingen åbner d. 1 december 2013.

Find tilmeldingsformular og læs mere om RoboBusiness Europe på www.robobusiness.eu

Få ekstra synlighed som udstiller

RoboBusiness Europe er din mulighed for at vise Europa og resten af verden, hvor de skal investere i netop dit produkt eller din idé. Book allerede nu din udstillerstand - og få et unikt udstillingsvindue til hele verdens aftagere, udviklere og investorer inden for det robotteknologiske område.

Læs mere om dine muligheder for at udstille på RoboBusiness Europe - KLIK HER

RoboCluster er medarrangør

Innovationsnetværket RoboCluster arrangerer i samarbejde med Blue Ocean Robotics, Capital of Children, Region Syddanmark, Clickutility og Innovability (sidste to fra Italien) RoboBusiness Europe 2014.

Kontaktperson
Bjarke NielsenBjarke Nielsen

Cluster Manager

Innovationsnetværket RoboCluster

T. +45 2119 4797

LOADEMAIL[bjarke.nielsen]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere