• Danish
  • English

Seneste nyheder

Deltag i DIRA Roadshow

31-10-2013
Med DIRA Roadshow vil DIRA skabe opmærksomhed omkring indføring af robotteknologi i virksomheder. Oplev de robotter, der sikrer produktiviteten i diverse virksomheder og mød menneskerne bag dem

20131031_dirahulem _ndVirksomheder bør i højere grad interessere sig for robotteknologi. Robotter øger produktiviteten og styrker konkurrenceevnen, og der er en tendens til, at de nølende virksomheder bliver udkonkurreret af billigere arbejdskraft eller af andre virksomheder der investerer i robotteknologi. Derfor fastholder robotteknologi job i Danmark.

DIRA Roadshow viser vejen

DIRA (Dansk Robot Netværk) mener at dette er så vigtigt, at det ikke kan ignoreres. Derfor kan man i uge 48 møde robotterne og ikke mindst menneskerne bag de løsninger, som allerede i dag sikrer produktiviteten hos mange danske virksomheder.

Har du en proces i tankerne, som du overvejer at automatisere? Er du på udkig efter inspiration? Eller er du bare nysgerrig? Så skal du besøge DIRA Roadshow. Her vil du kunne få inspiration og sparring fra de personer i Danmark, der har mest erfaring med automatisering og robotter.

Praktisk info

DIRA Roadshow er gratis og for alle interesserede. Det varer fra kl. 11 til kl. 17 - og fra kl. 8 i København.

Tilmeld dig på følgende links:

25. november - København - Industriens Hus

26. november - Sønderborg - Alsion

27. november - Aalborg - NOVI (AAU)

28. november - Horsens - Danmarks Industrimuseum

Læs mere om DIRA HER og se invitationen HER.

Kontaktperson
Søren Peter JohansenSøren Peter Johansen

Faglig leder

Teknologisk Institut

T. +45 7220 2000

LOADEMAIL[spj]DOMAIN[teknologisk.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere