• Danish
  • English

Seneste nyheder

Vind 200.000 for dine innovationer

15-05-2013
Konkurrencen InnovationSTORM 2013 sætter fokus på den storm af innovationer, der skal være med til at gøre Danmark til en innovativ nation. Indsend dine innovative tiltag og deltag i konkurrencen om 200.000 kr

20130515_innovationstormEr du en af de danske virksomheder, der dagligt stormer Danmark med banebrydende, ambitiøse, overraskende, dagligdags, fornuftige, skæve og nødvendige innovationer? Så vil Rådet for Teknologi og Innovation (RTI) under Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelse gerne høre om netop din innovation og se dig til InnovationSTORM 2013.

Innovation er ikke én ting, men kan være både en revolutionerende nyhed eller en lille forbedring med store konsekvenser. En innovation kan være alt fra det nyudviklede produkt eller system til den forbedrede service, ydelse, proces eller teknologi, og kan overordnet ses som en udvikling, der er baseret på ny viden og/eller teknologi eller på nye måder at anvende eksisterende viden på.

Mere konkret kan en innovation være: Indførelsen af et nyt eller særligt forbedret produkt, en særlig service, markedsføringsmetode eller en organisatorisk forandring Resultatet af aktiviteter rettet mod en forbedring af virksomhedens produkter, processer, salg og marketing eller organisation

Viden skal deles

Konkurrencen InnovationSTORM 2013 er netop udskrevet for at belønne nogle af de mange innovative produkter, processer og services, som dagligt udvikles i de danske virksomheder.

- Jeg håber, at InnovationSTORM 2013 kan være med til at bringe en masse gode ideer frem i lyset, så vi kan dele dem med hinanden. Hvis vi skal finde svar på vores samfundsmæssige udfordringer er vi nødt til at finde nye løsninger og udvikle forretningsområder, der øger Danmarks vækst, jobskabelse og konkurrenceevne. Det gør vi bedst ved at dele og samarbejde om viden, fortæller uddannelsesminister Morten Østergaard.

- Virksomheder, der investerer i forskning og udvikling, er i gennemsnit 15 procent mere produktive end virksomheder, der ikke forsker eller udvikler. Innovationer opstår, når virksomheder tilføres ny viden. Vi håber, at InnovationSTORM 2013 kan samle de gode eksempler på succesfulde innovationer og dermed inspirere alle virksomheder til at intensivere innovationsindsatsen, siger Conni Simonsen, formand for RTI.

Alle virksomheder er velkomne

Alle danske virksomheder uanset branche eller fagområde opfordres til at tilmelde sig konkurrencen, og indsende en ansøgning. I ansøgningen skal du fortælle, hvad din innovation består af, hvordan din innovation har gjort en forskel for din virksomhed i form af for eksempel øget omsætning, større markedsandele, ekstra medarbejdere, øget eksport m.v., hvordan din innovation kan have gjort en forskel for det øvrige samfund.

Ansøgningerne vurderes og vinderne kåres af et panel bestående af:
• Marianne Tromborg, medstifter, Tromborg Aps
• Martin Bendsøe, dekan ved DTU og præsident for ATV
• Mette Lykke, medstifter, Endomondo
• Preben Mejer, medstifter, InnovationLab
• Vincent Hendricks, professor I filosofi, KU

Prisoverrækkelse

Vinderne vil blive fejret ved et stort og festligt arrangement i Grev Moltkes Palæ d. 25. september 2013 kl. 13.00 - 17.00, hvor bl.a. Uddannelsesminister Morten Østergaard vil deltage og overrække præmierne.

Der uddeles fire præmier á 100.000 kr. og én hovedpræmie á 200.000 kr.

Læs mere om konkurrencen og hvordan man deltager - KLIK HER

Kontaktperson
Shin Skovbølling KnudsenShin Skovbølling Knudsen

Styrelsen for Forskning og Innovation

T. +45 7231 8293

LOADEMAIL[slsk]DOMAIN[fi.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere