• Danish
  • English

Seneste nyheder

Få den nyeste ingeniørviden

13-02-2014
Det Tekniske Fakultet på Syddansk Universitet afholder en praktik- og projektmesse, hvor virksomheder og studerende kan komme i kontakt med hinanden – og aftale nærmere videndeling. Det Tekniske fakultet har 23 ingeniøruddannelser, bl.a. Robotteknologi

20140224_projekt _praktikDet Tekniske Fakultet (TEK) på Syddansk Universitet vil gerne gøre en ekstra indsats for at bygge bro mellem regionens virksomheder og de ingeniørstuderende. Derfor fokuserer de på at skabe relationer mellem de to parter.

Det sker ved en praktik- og projektmesse d. 30. april 2014 kl. 12:30-17 på TEK, som lægger op til, at virksomheder kan komme i tæt dialog med de studerende og derved få den nyeste ingeniørviden.

Rent praktisk har man som virksomhed mulighed for at opsætte en stand, som de studerende kan besøge. Her kan man fortælle de studerende om, hvad man gerne vil udvikle, og lave aftaler om samarbejde gennem projekt- eller praktikforløb, samtidig med at man vil kunne møde fremtidens ingeniører, der informerer om deres kompetencer. Det kan fx være inden for robotteknologi.

TEK uddanner både diplom- og civilingeniører på SDU's 23 ingeniøruddannelser. Diplomingeniørerne tager i praktik på sjette semester. Alle laver semesterprojekter og afgangsprojekter i samarbejde med virksomheder.

Læs mere om praktik- og projektmessen HER, fx i forhold til hvordan man tilmelder sig får en stand.

Kontaktperson
Henning AndersenHenning Andersen

Uddannelsesdirektør

Det Tekniske Fakultet, Syddansk Universitet

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere