• Danish
  • English

Seneste nyheder

Få HD i Supply Chain Management

10-02-2014
Supply Chain Management kan forbedre en virksomheds konkurrenceevne. Det handler om at styre processerne på vejen mod et færdigt produkt. Det tilbyder Syddansk Universitet nu en efteruddannelse i

20140210_supply _chainSupply Chain Management handler om at have oversigt over og styre processerne frem mod et færdigt produkt, på tværs af forsyningskæden, og få samspillet mellem forskellige aktører m.v. til at gå op i en højere enhed. Med andre ord handler det om helhedstænkning; om at se tingene i et større perspektiv.

Herved kan man øge omsætningen og reducere omkostningerne, og Supply Chain Management er derfor i stigende grad blevet et konkurrenceparameter for virksomheder.

Syddansk Universitet udbyder nu en efteruddannelse i Supply Chain Management. Den henvender sig til nuværende og kommende ledere, der sidder med tværgående drifts- og udviklingsopgaver inden for logistil, indkøb, produktion, planlægning, lager og distribution.

Læs mere HER

Kontaktperson
Jan Stentoft ArlbjørnJan Stentoft Arlbjørn

Professor

Syddansk Universitet, Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse

T. +45 2088 7191

LOADEMAIL[jar]DOMAIN[sam.sdu.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere