• Danish
  • English

Seneste nyheder

Høj efterspørgsel på industrirobotter

27-02-2014
Efterspørgslen på industrirobotter er stigende, hvilket bl.a. skyldes evnen til markedstilpasning

20140227_statistikDen globale efterspørgsel efter industrirobotter er steget til det højeste niveau nogensinde: Omkring 168.000 robotter blev, ifølge IFR Quarterly Statistics resultater, solgt i år 2013, hvilket er ca. 5% mere end i år 2012.

Flere robotproducenter udtaler ligeledes, at 2013 har været et godt år med meget vækst. Fx udtaler Per Vegard Nerseth fra ABB Robotics, Schweiz, at 2013 har været det bedste år hidtil og spår et lige så godt år 2014.

Generelt har der været en stor stigning på området for industrirobotter inden for de seneste år. En central grund til dette er, ifølge Arturo Baroncelli, chef hos IFR Quarterly Statistics, den konstante vækst i brugen af robotteknologi, hvor produkterne hele tiden formår at tilpasse sig markedet og de industrielle krav, både med henblik på produktkvalitet, virksomhedernes konkurrenceevne og sikkerhed.

Læs mere HER

Kontaktperson
Morten ThrysøeMorten Thrysøe

Projektleder og kommunikationsansvarlig

Innovationsnetværket RoboCluster

+45 2498 4171

LOADEMAIL[morten.thrysoe]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere