• Danish
  • English

Seneste nyheder

Ny robotteknologisk bacheloruddannelse i Aalborg

06-03-2014
Den kommende uddannelse i Robotteknologi på Aalborg Universitet vil oplære de studerende i centrale emner inden for den robotteknologiske verden samt sætte dem i stand til at løse teknologiske udfordringer

20140306_roboticsTil sommer starter en bacheloruddannelse i robotteknologi på Aalborg Universitet, hvor man kan lære om emner som mekanik og produktion, elektronik og it, computer-vision, medieteknologi og sundhedsteknologi, og uddannelsen er hermed til dem, der er interesseret i robotprogrammering, kontrolsystemer og software.

På uddannelsen vil der være et særligt fokus på udfordringer i fx virksomheder, samt hvordan disse kan løses ved hjælp af robotteknologi. De studerende vil blive uddannet til at være dem, der kan assistere ved sådanne udfordringer.

En efterspurgt kompetence hos mange arbejdsgivere er evnen til at kunne samarbejde på tværs af både akademiske og professionelle områder - og denne kompetence vil de studerende opnå.

Læs mere om uddannelsen HER

Kontaktperson
Pernille Bislev MøllerPernille Bislev Møller

Communications Officer

Aalborg Universitet

T. +45 9940 7755

LOADEMAIL[pbm]DOMAIN[adm.aau.dk ]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere