• Danish
  • English

RoboBusiness Europe 2014: Intelligent and Robotic Farming Track

RoboBusiness Europe 2014: Intelligent and Robotic Farming Track

03-04-2014
Kom og vær med når robotkonferencen RoboBusiness Europe præsenterer nye markeder inden for robotteknologi, herunder Intelligent and Robotic Farming
20140407_robobusinessOmtrent 60 år efter at traktoren mekaniserede landbruget, er vi nu på vej mod det næste skridt, som er automation. Det er blevet forudsagt at dette skift er lige så vigtigt som overgangen fra hest til traktor. Robotteknologi har vist sig at være meget effektivt til at overvåge marker og udføre kvalitetskontrol af afgrøder. De automatiserede processer gør ikke kun landbruget mere effektivt men imødekommer også de stigende krav til lavere forbrug af energi, brændstof og pesticider.

Sporet vil fokusere på udfordringerne i landbrugssektoren og hvordan udviklingen af automatiserede processer påvirker landbruget i dag og i fremtiden.

Chairman: Tommy Ertbølle Madsen, R&D Manager, CLAAS, Denmark

RoboCluster er medarrangør

Innovationsnetværket RoboCluster slår d. 26.-28. maj 2014 i samarbejde med en række danske og europæiske partnere dørene op til  RoboBusiness Europe 2014  i Billund. Læs meget mere om RoboBusiness Europe 2014 på  www.robobusiness.eu, hvor du også finder hele konferenceprogrammet.

 

Kontaktperson
Bjarke NielsenBjarke Nielsen

Cluster Manager

Innovationsnetværket RoboCluster

+45 2119 4797

LOADEMAIL[bjarke.nielsen]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere