• Danish
  • English

RoboBusiness Europe 2014: Waste Management Track

RoboBusiness Europe 2014: Waste Management Track

03-04-2014
Kom og vær med når robotkonferencen RoboBusiness Europe præsenterer nye markeder inden for robotteknologi, herunder Waste Management
20140407_robobusinessVores naturlige ressourcer er under pres fra en voksende population med stigende krav til velfærd. Hvis hele verden skulle have den samme levestandard som i Europa, ville det kræve ekstra ressourcer svarende til 2½ planeter. Efterspørgslen efter naturlige ressourcer er steget væsentligt i løbet af de sidste årtier, og det høje forbrug vil påvirke vores måder at forbruge på i fremtiden. Vi skal bruge og genbruge vores ressourcer. Ikke kun for vores fremtidige konkurrenceevne og vækst - men også hvis vi i fremtiden vil leve vores liv sådan som vi gør i dag. Robotteknologi kan være en af nøgleteknologierne, som kan hjælpe os til at øge og forbedre vores genbrug af livsvigtige ressourcer - mod en bæredygtig fremtid.

Sporet vil diskutere muligheder for robotstyret affaldssortering og derved også fokusere på både eksisterende og fremtidig udvikling af robot- og automationsteknologier til et marked i udvikling.  Sporet vil desuden vise og diskutere relevante cases med de nyeste robotteknologiske systemer, som allerede er taget i brug i Europa.

Chairman:  Ole Morten Petersen, CEO, DAKOFA, Danmark

RoboCluster er medarrangør

Innovationsnetværket RoboCluster slår d. 26.-28. maj 2014 i samarbejde med en række danske og europæiske partnere dørene op til  RoboBusiness Europe 2014  i Billund. Læs meget mere om RoboBusiness Europe 2014 på  www.robobusiness.eu, hvor du også finder hele konferenceprogrammet.

 

Kontaktperson
Bjarke NielsenBjarke Nielsen

Cluster Manager

Innovationsnetværket RoboCluster

T. +45 2119 4797

LOADEMAIL[bjarke.nielsen]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere