• Danish
  • English

77 procent bruger det - nu gør RoboCluster også

77 procent bruger det - nu gør RoboCluster også

15-05-2015
For at skabe et nyt rum for dialog med netværkets deltagere, samarbejdspartnere og andre interesserede har RoboCluster nu valgt at få sin egen gruppe

En undersøgelse blandt RoboClusters deltagere viser, at hele 77 % af respondenterne peger på LinkedIn som ét af de foretrukne medier til faglige formål. RoboCluster har lyttet til deltagerne, og derfor er LinkedIn-gruppen, Innovationsnetværket RoboCluster, nu oprettet.

LinkedIn

Idéen med gruppen er at skabe et forum for netværk, debat, videndeling og inspiration, der fremmer vækst og innovation inden for robotteknologi og automation.
Du er mere end velkommen til at bidrage med artikler, links, erfaringer eller starte en diskussion, så vi alle kan blive endnu klogere på, hvordan vi kan gøre Danmark til et foregangsland for udvikling og innovativ anvendelse af robotteknologi og automation.

Tilmeld dig LinkedIn gruppen HER, hvis du har interesse for RoboCluster, og vil følge et levende netværk.

Kontaktperson
Julie Thygesen RydahlJulie Thygesen Rydahl

Marketing- og Kommunikationsansvarlig

Innovationsnetværket RoboCluster

+45 2498 4100

LOADEMAIL[jry]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere