• Danish
  • English

Brobygning imellem ingeniørstuderende og virksomheder

Brobygning imellem ingeniørstuderende og virksomheder

23-02-2015
Det Tekniske Fakultet på Syddansk Universitet afholder en praktik- og projektdag, hvor virksomheder og ingeniørstuderende har mulighed for at møde hinanden i en snak om praktik- eller projektsamarbejde. Det Tekniske Fakultet har 23 ingeniøruddannelser, blandt andet robotteknologi

Den 22. april 2015 slår Det Tekniske Fakultet dørene op for regionens virksomheder for at bygge bro mellem virksomhederne og de ingeniørstuderende. 60 lokale virksomheder har mulighed for at få en gratis stand og hermed indgå i dialog og diskussion med de fremtidige ingeniører om kommende studenterprojekter, studiejob eller praktikophold - og få kendskab til den nyeste ingeniørviden.

På forhånd kan virksomhederne fortælle, hvilke emneområder de søger kontakt inden for. TEK opfordrer ligeledes de studerende til at forberede sig forud for dagen - medbringe CV, vurdere hvilke karakteristika, der gør ens egen uddannelse særegen osv., så dagen bliver så givende som muligt for begge parter.
For yderligere indblik har hver uddannelse fra TEK en stand, hvor virksomhederne kan høre om de forskellige ingeniørstuderendes kompetencer og samarbejdsmuligheder.

 

 brobygning på TEK2

Tid og sted

Den 22. april fra 12.00 til 16.00 i Festsalen på Det Tekniske Fakultet, Niels Bohrs Alle 1, 5230 Odense M.

Virksomhedernes tilmeldingsfrist er den 1. april, så tilmeld dig allerede i dag!

Kontaktperson
Søren JensenSøren Jensen

Lektor ved Institut for Teknologi og Innovation

Syddansk Universitet

+45 2025 1012

LOADEMAIL[soj]DOMAIN[iti.sdu.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere