• Danish
  • English

Dansk robotteknologi får stor opmærksomhed ved fransk messe

Dansk robotteknologi får stor opmærksomhed ved fransk messe

31-08-2015
Tre dage i Lyon resulterede i salg og nye kontakter for udstillerne på den danske fællesstand ved robotmessen InnoRobo 2015

Der var bestemt noget at komme efter på den danske stand ved InnoRobo 2015 fra den 1. - 3. juli. Innovationsnetværket RoboCluster deltog sammen med de tre virksomheder On Robot, Mobile Industrial Robots og Inrotech som en del af Odense Robotics' fællesstand, hvor flere aftaler om salg og nye forhandlere kom i stand blandt de 200 udstillere fordelt på hele 20 nationaliteter.

For start-up'en On Robot gik 2014 med udviklingen af deres Plug 'n Play griber, og i januar 2015 lancerede virksomheden deres første add-on robotværktøj, RG2 robot-griberen. Efter deltagelsen i InnoRobo har On Robot fået to forhandlere i Frankrig, og interessen for virksomheden har spredt sig i - og uden for Europa.

Lyon_messe

- Vi er glade for at Odense Robotics og RoboCluster inviterede On Robot med på Innorobo. Det har givet os en ekstraordinær mulighed for at promovere os som virksomhed, udtaler Bilge Jacob Christiansen, CEO i On Robot.

Mobile Industrial Robots, der er længere end On Robot i deres virksomhedsudvikling, og har 19 distributører i 12 lande, tog også hjem fra InnoRobo med mange spændende leads og mødtes med nye franske forhandlere.

- Med deltagelsen på InnoRobo fik MiR nye internationale kontakter, ligesom vi havde glæde af dialogen med de andre virksomheder i RoboCluster-netværket, udtaler Thomas Visti, CEO i Mobile Industrial Robots.

Stærk fælles platform
Under fælles flag, både på den fælles konferenceworkshop med navnet 'Robots Up and Running Within an Hour - Adaptable Robotics and Tools' og på den fælles udstilling gav Odense Robotics  sammen med Innovationsnetværket RoboCluster  de tre danske SMV'er en platform, hvor de kunne vise et stærkt udvalg af danske robotprodukter frem for virksomheder fra hele verden.

- Udover at skabe opmærksomhed omkring dansk robotteknologisk udvikling, har vi taget ny teknologi hjem og afsøgt markedet for samarbejdspartnere. Der er derfor gode muligheder for at vores netværk er at finde på InnoRobo igen, hvor der er et udstillingsvindue for robotvirksomheder fra hele Danmark, udtaler Mette Klausen, netværksleder i RoboCluster, der blandt andet fik skabt kontakter til klynger i Finland og Frankrig.

Læs mere om InnoRobo og den fælles konferenceworkshop HER.

Kontaktperson
Mette KlausenMette Klausen

Netværksleder

Innovationsnetværket RoboCluster

+45 6550 8211

LOADEMAIL[mette.klausen]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere